faralya-header
faralya-header

En İyi Fethiye Faralya Balayı Otelleri

Düğünün yorgunluğunu atmak ve huzurlu bir balayı geçirmek için Fethiye Faralya'yı ziyaret etmeni öneririz. En çok tercih edilen Fethiye Faralya balayı otelleri hakkında hakkında merak ettiğin tüm detayları burada bulabilirsin. Ayrıca balayı otelleri fiyatları, hizmetleri ve çok daha fazlası yine yazımızda seni bekliyor. Hazırsan başlıyoruz. :)

1. Nautical Hotel

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Nautical Hotel en romantik Fethiye Faralya balayı otelleri arasında yer alıyor. 🥰 Şehirden kaçmak ve doğa ile iç içe bir balayı geçirmek için Nautical Hotel'i tercih edebilirsin. Her şeyin doğal akışında yaşandığı Nautical'de ruhen ve bedenen dinlendiğini hissedeceksin. Hem eğlenceli, hem öğretici hem de kalpleri ısıtan bir balayı Nautical'de seni bekliyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Nautical Hotel Balayı Fiyatları

Nautical Hotel'de balayı fiyatları 1.300 TL'den başlıyor. Erken rezervasyon yaparak fırsatları yakalayabilir, doğaya kaçış için gün saymaya başlayabilirsin.

Nautical Hotel Avantajları

  • Nautical gezi teknesi ile Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Mavi Mağara ve Cennet Koyu'na yapılan turlara katılabilirsin.
  • Dilersen deneyimli öğretmenler eşliğinde yapılan dalış etkinliğinde yer alabilirsin.
  • Sportif bir çiftseniz Likya Yolu yürüyüşüne katılarak unutulmayacak anılarla balayından dönebilirsiniz.

Otel Uzunyurt, Kızılcakaya Mevkii, 48300, Faralya/Fethiye/Muğla adresinde yer alıyor. Fethiye merkez otogarından yolcu alan Faralya dolmuşları ile otele ulaşabilirsin.

2. Perdue Butik Hotel

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Manzarası ile gönüllere taht kuran Perdue balayı çiftlerinin vazgeçilmezlerinden birisi. Perdue Hotel'de Faralya'nın pırıl pırıl denizine karşı saatlerce sohbet edebilir, denize karşı jakuzi keyfi yapabilirsin. 😌 Ahşap üzerine kurulan otantik bungalow kulübeleri çok seveceğini garanti edebiliriz. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Perdue Butik Hotel Balayı Fiyatları

Perdue Butik Hotel'de balayı fiyatları 4.000 TL'den açılıyor. Rezervasyonunu hemen yaparak kampanyalı fiyatları yakalayabilir, en uygun zamanları öğrenerek balayını planlayabilirsin.

Perdue Butik Hotel Avantajları

  • Otel balayı çiftleri için özel düşünülmüş pek çok olanağa sahip. Deniz kenarına inşa edilen jakuzili odalarda konaklayabilir, rustik atmsoferi doyasıya deneyimleyebilirsin.
  • Otelde açık havuz da yer alıyor. Dilersen burada da vakit geçirebilirsin.
  • Misafirlere ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet de sunuluyor.

Perdue Butik Hotel Kızılcakaya Mevkii, D:87 Faralya/ Fethiye/Muğla konumunda kapılarını açıyor. Otele Faralya yönünde giden minibüs, dolmuş ve otobüsler ile gelebilirsin.

3. Faralya Tuz Hotel

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Sadece yetişkin misafirlerin girebildiği Faralya Tuz Hotel en iyi balayı otelleri arasındaki yerini alıyor. Çeşitli özellikleri bir arada sunan otel çiftlere hayallerini süsleyen balayını yaşama fırsatını da tanıyor. Faralya Tuz Hotel'in konforlu odalarında huzur bulabilir, misafirperver personeli sayesinde evinde gibi hissedebilirsin 🛌. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Faralya Tuz Hotel Balayı Fiyatları

Faralya Tuz Hotel'de balayı fiyatı ortalama 600 TL'den açılıyor. Kampanyalı fiyatları görmek için otelle iletişime geçebilir, balayı konsepti hakkında detaylı bilgi alabilirsin.

Faralya Tuz Hotel Avantajları

  • Kelebekler Vadisi üzerinde konumlanan otel sizi büyülü bir atmosfere davet ediyor. Faralya Tuz Hotel'de doğa harikaları ile iç içe bir balayı yapabilir, tatilini güzelleştirebilirsin.
  • Otel aynı zamanda havuzlu Faralya otelleri arasında da yer alıyor.
  • Oda balkonundan görülen romantik gün batımı manzarasını da es geçmemek gerek ☺🌅

Faralya Tuz Hotel'in açık adres bilgisi ise şöyle: Faralya Mahallesi, Kızılcaya Mevkii, No: 160, Fethiye/Muğla. Fethiye merkezden kalkan Faralya dolmuşları ile otele gelebilirsin.

4. Avalon Bungalows

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Sessiz, sakin bir bahçe ve bu bahçenin ortasında şirin bungalow evler hayal et. İşte Avalon tam da hayal ettiğin gibi bir yer ✨. Kabak Koyu içerisinde yer alan Avalon Bungalows seni ve eşini mükemmel bir yolculuğa çıkaracak. Deniz manzaralı, yemyeşil bir yamaç üstüne kurulan Avalon Bungalows'ta hissedeceğin tek şey huzur olacak.

Avalon Bungalows Balayı Fiyatları

Avalon Bungalows Fethiye Faralya balayı fiyatları 1.100 TL'den başlamakta. Avalon ile şimdiden iletişim kurarak erken rezervasyon yapabilir, yerini ayırtabilirsin .

Avalon Bungalows Avantajları

  • Avalon'a yalnızca 16 yaş ve üzeri misafirler kabul ediliyor. Aradığın kaliteli bir yetişkin oteliyse buraya gelebilirsin.
  • Otel havuzlu balayı otelleri arasında yer almakta.
  • Odalarda klima, kablosuz internet ve banyo bulunuyor.

Avalon Bungalows nerede diye merak ediyorsan açık adresi şöyle: Uzunyurt Köyü, Kabak Mevkii, No: 48/1, Fethiye/ Muğla. Otelin sağladığı gidiş dönüş havalimanı transfer hizmeti ile otele kolayca ulaşabilirsin.

5. Mandarin & Mango Boutique Hotels

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

4 yıldızlı Faralya otellerinden Mandarin & Mango butik otel konsepti ile hizmet veriyor. Balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih edilen Mandarin & Mango'da klasik otel odaları ve özel havuzlu villalar bulunuyor. 🏚 Jakuzili oteller arasında yer alan Mandarin & Mango'da geçireceğin romantik ve eğlenceli bir balayına şimdiden hazırlanmanı öneririz.

Mandarin & Mango Boutique Hotels Balayı Fiyatları

Mandarin & Mango balayı fiyatları tek gece için 2.000 TL bandından açılıyor. En uygun fiyatları öğrenmek için erken rezervasyon seçeneğini değerlendirebilirsin.

Mandarin & Mango Boutique Hotels Avantajları

  • Standart odalarda televizyon ve mini buzdolabı yer alırken suit odalarda özel balkon, jakuzili ve şömine de bulunuyor. Ek olarak villaların kendi havuzu da bulunmakta.
  • Ücretsiz Wi-Fi misafirlerin kullanımına açık.
  • Araç kiraladıysan veya şahsi aracınla otele geliyorsan ücretsiz otoparkı kullanabilirsin.

Otel Faralya Mah, Uzunyurt, Fethiye/Muğla adresinde kapılarını açıyor. Fethiye merkezden kalkan Faralya minibüs, servis ve otobüsleri ile otele ulaşabilirsin.

6. Casa Roja Faralya Hotel

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Renkli bir bungalow otelinde balayı yapmak istersen Casa Roja'yı önerebiliriz. Casa Roja Fethiye Faralya balayı otelleri arasında işinde uzman işletmesi ile öne çıkıyor. Otelin güzel terasından deniz manzarasını izleyebilir, en iyi Faralya otellerinden birinde konaklamanın keyfini çıkarabilirsin. 🤩

Casa Roja Faralya Hotel Balayı Fiyatları

Casa Roja balayı fiyatları 700-900 TL'den başlıyor. İstediğin odanın özelliklerine göre fiyatlar güncellenebilir. Ayrıca sezonun da fiyat üzerinde etkisi bulunuyor.

Casa Roja Faralya Hotel Avantajları

  • Ağaçlarla bezeli güzel bir bahçede eşinle beraber keyifli vakit geçirebilirsin.
  • Klimalı odalarda yaz sıcaklarından kurtulup ferahlayabilir, konforlu yataklarda uyuyabilirsin.

Casa Roja Faralya Kızılcakaya Mevkii, No: 81, Faralya, Fethiye/Muğla adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Fethiye otogarından kalkan Faralya dolmuşları ile otele gelebilirsin.

7. Zakros Hotel Lykia

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Ferah ve rahat balayı odaları ile Zakros Hotel Lykia Faralya'da seni bekliyor. Otelin açık havuzunda masmavi denizi izleyerek yüzebilir, dilersen plaja inerek altın sarısı kumlarda güneşlenebilirsin ⛱. Faralya'nın eşsiz yamaçlarına kurulan Zakros Hotel seni ve eşini en iyi şekilde ağırlayacak.

Zakros Hotel Lykia Balayı Fiyatları

Zakros Hotel'de balayı fiyatları 1.000 TL'den açılıyor. Rezervasyonunu şimdi yaparak uygun fiyatlarla odanı kiralayabilir, romantik balayına bir adım daha yaklaşabilirsin.

Zakros Hotel Lykia Avantajları

  • Otelde jakuzili odalar bulunuyor. Deniz manzaralı jakuzilerle balayı keyfini ikiye katlayabilirsin.
  • Odalarda kablosuz internet ve klima yer almakta.
  • 3 yıldızı bulunan otelde ücretsiz kahvaltı hizmeti de veriliyor.

Otelin açık adres bilgisi ise şu şekilde: Kızılcakaya Mevkii, Uzunyurt Mh., 48300, Fethiye/Muğla. Faralya yönüne giden dolmuşları kullanarak Kızılcakaya'ya ulaşabilirsin.

8. Seaview Faralya

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Faralya butik otellerinden Seaview konfor çevresinde gelişen konsepti ile beğeni topluyor. Kulübelerinde ahşap dokulara yer veren Seaview Otel aynı zamanda jakuzili balayı otelleri arasında da yer alıyor. Burada deniz manzarasına karşı oturabilir, eşinle ferahlatıcı içeceklerin tadına bakarken kuş cıvıltılarını dinleyebilirsin. 🕊

Seaview Faralya Balayı Fiyatları

Seaview Faralya'da oda fiyatları ortalama 4.900 TL'den başlıyor. Otelle iletişime geçerek balayı paketleri hakkında detaylı bilgi alabilir, kampanyalı fiyatları öğrenebilirsin.

Seaview Faralya Avantajları

  • Otelde güneşlenme terası bulunuyor.
  • Bütün odalarda teras bulunmakla beraber özel havuz ve jakuzi de oda içinde yer alıyor.
  • Otel kahvaltısı ve kahvaltıdan sonra Türk kahvesi odalara servis yapılıyor.
  • Dilersen evcil hayvanlarını da yanında getirebilirsin.

Lüks özellikleri ile dikkat çeken otel Faralya Mh., Kızılcakaya Sokak, No: 90, Fethiye/Muğla adresinde misafirlerini karşılıyor. Otelin sahip olduğu havalimanı transfer hizmetini kullanarak Seaview Faralya'ya kolayca ulaşabilirsin.

9. Lissiya Hotel

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Kabak Koyu'nu ayaklarının altına seren Lissiya Hotel'de dağ evlerinde konaklayabilirsin. En iyi Fethiye Faralya balayı otellerinden Lissiya kapalı açık jakuzi seçenekleri ile jakuzili oteller arasında da yer alıyor.

Lissiya Hotel Balayı Fiyatları

Lissiya Hotel'de balayı fiyatları ortalama 1.800 TL'den başlıyor. En uygun fiyatları görmek için otelle iletişime geçebilir, balayı konseptinde sunulan ek hizmetleri öğrenebilirsin.

Lissiya Hotel Avantajları

  • Odalarda ücretsiz Wi-Fi ve televizyon bulunuyor.
  • Müstakil evlerde yer alan teraslardan harika bir deniz ve doğa manzarası görülebiliyor.⛵
  • Açık havuz, ücretsiz kahvaltı ve park alanı da misafirlerin konforu için sunuluyor.

Lissiya Hotel Kabak Mahallesi, No:16, Fethiye/Muğla adresinde hizmet veriyor. Otele Ölüdeniz'den bineceğin Kabak veya Faralya dolmuşları ile ulaşabilirsin.

10. Inca Boutique Faralya

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Inca Boutique Faralya'da balayı için tercih edilebilecek en uygun butik otellerden birisi olarak görülüyor. Yarım veya tam pansiyon tarzı bir konseptte konaklamak için Inca'ya gelebilirsin. Burada oldukça romantik bir balayı geçireceğine emin olabilirsin. 💌

Inca Boutique Faralya Balayı Fiyatları

Inca Faralya'da balayı fiyatı 1.600 TL'den açılıyor. Erken rezervasyon fırsatı ile kampanyalı fiyatlardan rezervasyonunu yaptırabilir, balayına başlayabilirsin.

Inca Boutique Faralya Avantajları

  • Eşinle beraber terasta oturarak romantik gün batımı manzarasını izleyebilirsin.
  • Otelde kablosuz internet ve çamaşır yıkama hizmeti de veriliyor.
  • Ferah ve şık döşenmiş odalarda evinde gibi hissedeceksin.

Inca Boutique Faralya nerede diye soruyorsan açık adres bilgisi şu şekilde: Faralya Mahallesi, Kızılcakaya Sokak, No: 144 Fethiye/Muğla. Otele Faralya dolmuşlarını veya servislerini kullanarak rahatlıkla ulaşabilirsin.

11. Highclere Hotel & Spa

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Yenileyici ve dinlendirici bir balayı deneyimine hazır mısın? Highclere Hotel & Spa yeni evli çiftler için mükemmel bir seçim olabilir. Yalnızca yetişkinlerin konaklayabildiği Highclere güler yüzlü ve kibar personeliyle de çok seviliyor 💙

Highclere Hotel & Spa Balayı Fiyatları

Otelde balayı fiyatı ortalama 870-900 TL bandından başlıyor. En iyi fiyatları görmek için otelle iletişim kurarak rezervasyon yapabilirsin.

Highclere Hotel & Spa Avantajları

  • Otel engelli misafirlerin de rahatça konaklayabileceği bir yapıya sahip.
  • Spa hizmetlerinin yanında açık havuzu da kullanabilirsin.
  • Otelde ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet olanakları da bulunuyor.

Highclere Hotel & Spa Faralya Mh., No:138, Fethiye/Muğla adresinde yer alıyor. Faralya hattında hizmet veren dolmuşları kullanarak otele gidebilirsin.

12. Full Moon Camp Bungalow

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Bungalow evlerde, doğal güzelliklerle çevrili bir balayı için Full Moon Camp Bungalow yeni evli çiftleri bekliyor. 🌲 Deniz manzarası ile gönüllerde taht kuran Full Moon'daki tatilinin hiç bitmemesini isteyeceksin.

Full Moon Camp Bungalow Balayı Fiyatları

Full Moon'da Fethiye Faralya balayı fiyatları 560 TL'den başlamakta. Dilersen otelle şimdiden iletişim kurarak erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsin.

Full Moon Camp Bungalow Avantajları

  • Deniz manzarasına karşı açık havuzda yüzebilir, eşinle keyifli anlar geçirebilirsin.
  • İstersen kano veya dalış olanaklarını değerlendirerek balayını renklendirebilirsin. 🛶
  • Odalarda kablosuz internet de sunuluyor.

Full Moon Camp Bungalow Faralya Mahallesi, Kabak Koyu'nda kapılarını açıyor. Bungalow evlere Faralya/Kabak Koyu dolmuşları ile gelebilirsin.

13. Sea Valley Bungalows

Faralya Balayı Otelleri Fiyatları

Romantik bir balayı için Sea Valley Bungalows'u da önerebiliriz. Bungalow evlerde konaklayarak Faralya'nın atmosferini deneyimlemek için Sea Valley'e misafir olabilirsin. Kabak Plajı üzerinde yer alan otelin kendi özel plajı da bulunuyor 🏖

Sea Valley Bungalows Balayı Fiyatları

Sea Valley balayı fiyatları ortalama 450-600 TL'den başlıyor. Otele ulaşarak balayı paketleri hakkında detaylı bilgi alabilir, kampanyalı fiyatları görebilirsin.

Sea Valley Bungalows Avantajları

  • Otele evcil hayvanlarınla beraber gelebilirsin 🐶
  • Otelde plajın yanı sıra açık havuz da var.
  • Kahvaltı, kablosuz internet ve çamaşır yıkama hizmetlerinden yararlanabilirsin.

Sea Valley Bungalows nerede, nasıl gidilir diyenler için adres bilgisi şöyle: Faralya Mahallesi, Kabak Sk., No: 45, Fethiye/Muğla Kabak Koyu ya da Faralya tabelasına sahip dolmuşlar ile otele ulaşabilirsin. En çok tercih edilen Fethiye Faralya balayı otelleri listemizin sonuna geldik. Balayı oteli arayışında sana yardımcı olabildiğimizi umuyoruz. İstediğin oteli listemizde bulduysan hemen rezervasyon yaparak bavulunu hazırlamaya başlayabilirsin. :) Senin tercihin hangisi olur? Fikirlerini bizimle yorum bölümünden paylaşmayı unutma.

İlgili Makaleler

0
%