atlantis-the-palm-3
atlantis-the-palm-3

En İyi Dubai Balayı Otelleri


Turizm kenti olarak bilinen altın şehir Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nin 7 emirliğinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dubai balayı otelleri; dünyaca ünlü alışveriş merkezleri, plajları ve lüks imkanları ile çiftler tarafından en çok tercih edilen tesisler arasında yer alıyor. Burj Khalifa, Burj Al Arab ve Dubai Marina gibi görülmesi gereken birçok ünlü lokasyon Dubai’de seni bekliyor.

Çok kültürlü yapısı ile dikkat çeken Dubai, dünya mutfağından lezzetler servis eden restoranları ve konsept kafeleri ile eşsiz bir yolculuğa davet ediyor. ‘’DüğünBuketi.com’’ olarak en iyi Dubai balayı otelleri; fiyatları, olanakları ve avantajlarını sizler için inceledik. Dilersen içeriğimizi okumaya devam edebilir ve tesisler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsin. 👇Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Hyatt Regency Dubai Creek Heights

En iyi Dubai balayı otelleri listemizin il durağındayız.🎉 Bur Dubai bölgesinde yer alan 5 yıldızlı Hyatt Regency Dubai Creek Heights, lüks otel konsepti ile karşımıza çıkıyor. Tesiste yerel ve dünya mutfağından lezzetler deneyimleyebileceğin 3 restoran & 3 bar alternatifi bulunuyor. Tam donanımlı spa merkezi içerisinde sauna, hamam, buhar odası, özel vücut bakımları, su tedavisi ve masaj 💆 paketleri gibi birçok hizmet sunuluyor. Ayrıca tesiste açık havuz, 2 kahve dükkanı, 3 farklı tenis kortu, basketbol & golf sahası, buz pisti ⛸️ ve spor salonu gibi özel imkanlar da bulunuyor. Daha ne olsun! 😊 Çeşitli organizasyonlar ve balayına özel sürprizler de hazırlayan otelde ücretsiz sahil servisi, havaalanı transferi, internet ve otopark gibi konfor özellikleri de sunuluyor.

Hyatt Regency Dubai Creek Heights Balayı Fiyatları

Hyatt Regency Dubai’de konaklayabileceğin kral dairesi 👑, deniz manzaralı standart oda ve suit alternatifleri bulunuyor. Modern dekorasyonu ve lüks imkanları ile dikkat çeken odalarda klima, akıllı televizyon, minibar, çay/kahve makinası ve özel banyo 🛀 gibi olanaklar sunuluyor. Büyüleyici balayı tatillerinin adresi Hyatt Regency’de her şey dahil paket fiyatları ise 200 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Limuzin servisi, tur/bilet hizmetleri, çamaşırhane ve kuaför salonu gibi hizmetler sunuluyor.
  • Hyatt Regency Dubai, rehber hayvanların 🐕‍🦺 konaklamasına olanak sağlıyor.
  • Özel geceler için çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler düzenleniyor.

Hyatt Regency Dubai Creek Heights’ın açık adres bilgisi ise şu şekilde: 20th Street, Dubai Healthcare City, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

JA The Resort - JA Palm Tree Court

Özel plajı ile dikkat çeken JA The Resort - JA Palm Tree Court, 7 restoranı ve konsept barları ile hizmet veriyor. Tesiste özel marina alanı, teras, golf sahası, tenis kortları, kahve dükkanı, spor salonu ve tam donanımlı spa gibi imkanlar bulunuyor. Spa merkezi içerisinde özel masaj paketleri, terapiler, sauna, hamam ve buhar odası 🧖‍♀️ gibi olanaklar sunuluyor. Ayrıca at binme, balık tutma, helikopter/uçak turları ve çeşitli su sporları aktiviteleri de düzenleniyor.

Dilersen kano, deniz paraşütü, yelkencilik ⛵ ve rüzgar sörfü gibi etkinliklere katılabilir ya da özel dersler alabilirsin. Dünya mutfağından lezzetler servis eden restoran alanları ile ön plana çıkan JA The Resort, çiftlere özel olarak hazırlanan yemek alanları ile dikkat çekiyor. Tesiste balayına özel oda süslemeleri, romantik akşam yemekleri ve birçok sürpriz de hazırlanıyor.

JA The Resort - JA Palm Tree Court Dubai Balayı Fiyatları

JA The Resort’ta tercih edebileceğiniz junior suit, teras suit ve deniz manzaralı suit alternatifleri bulunuyor. JA The Resort’ta 450 $'dan başlayan her şey dahil fiyatları ile romantik bir balayı 💑 tatilinin kapılarını aralayabilirsin.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Otelin Avantajları

  • JA The Resort; havaalanı transferi, bölge ulaşım servisi, alışveriş merkezi / tema park servisi ve limuzin kiralama gibi birçok özel hizmet sunuyor.
  • Denize sıfır olan tesiste klima, minibar, televizyon, çay/kahve makinası, turndown servisi ve mobilyalı balkon gibi lüks hizmetler sunuluyor. Dilersen oda servisi, 7/24 resepsiyon ve günlük kat hizmetleri gibi imkanlardan da yararlanabilirsin.
  • Tesiste çamaşırhane, kuaför salonu, bankamatik, piknik alanı ve kütüphane 📚 gibi çeşitli alanlar da bulunuyor.

JA The Resort - JA Palm Tree Court’un açık adres bilgisi ise şu şekilde: ‘’JA Golf Resort, Exit 13, Sheikh Zayed Road, Mina Jebel Ali, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Conrad Dubai

Merkezi konumu ile dikkat çeken en iyi Dubai balayı otelleri listemizdeki Conrad Dubai; spa, açık havuz, spor salonu ve su parkı gibi birçok özellik sunuyor. Lüks tesiste golf dersleri, tur/bilet hizmetleri ve terapi odaları gibi imkanlar da bulunuyor. Tam donanımlı spa merkezi içerisinde çeşitli masaj paketleri, cilt & vücut bakımları, sauna, hamam ve buhar banyosu gibi hizmetler veriliyor

Conrad Dubai, 5 restoran 🍲 ve 5 bar alanında özel Dubai yemekleri ve alkollü / alkolsüz kokteyl 🍸 çeşitleri servis ediyor. A’la cart restoranlarında ise Fransız mutfağından özel lezzetler konuklar için özenle hazırlanıyor. Tesiste balayı çiftleri için özel akşam yemeği rezervasyonları da yapılıyor. İhtişamlı mimarisi ile konukların beğenisini kazanan otel, kırmızı ve altın renginin hakim olduğu resepsiyon, lobi ve diğer ortak alanları ile romantik 💖 bir atmosfer sunuyor.

Conrad Dubai Balayı Fiyatları

Conrad Dubai, gökdelen / deniz manzaralı standart oda, deluxe oda, kral dairesi ve suit alternatiflerinde konuklarını ağırlıyor.. Conrad Dubai ultra 💎 her şey dahil balayı paketi fiyatları ise 250 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Havaalanı transferi, oda servisi, ücretsiz sahil servisi ve 7/24 resepsiyon gibi özellikler sunuluyor.
  • Modern dekorasyona sahip odalarda ücretsiz internet, yastık menüsü, klima, minibar, özel banyo ve turndown servisi gibi konfor özellikleri bulunuyor
  • Tesiste yer alan tam donanımlı spor salonu 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Conrad Dubai’nin açık adres bilgisini senin için buraya bırakıyoruz: ‘’Sheikh Zayed Road, Trade Center 1, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Grand Cosmopolitan Hotel

En lüks Dubai balayı otelleri arasında yer alan Grand Cosmopolitan Hotel, Emirlikler Alışveriş Merkezi yakınında hizmet veriyor. 5 yıldızlı tesiste 2 restoran, bar, spa merkezi, spor salonu, açık havuz, teras ve kahve dükkanı ☕ gibi özellikler sunuluyor. Spa merkezinde bulunan 6 özel bakım odasında yüz bakımı, vücut bakımı, masaj paketleri ve manikür & pedikür 💅 gibi çeşitli imkanlar sağlanıyor.

İnternet, otopark, havaalanı transferi, vale, lobide çay/kahve servisi ve elektrikli araç istasyonu gibi çeşitli imkanlardan da yararlanabilirsin. A’la cart restoran alanında özel akşam yemeği rezervasyonları ile dünya mutfağından 🍝 lezzetler deneyimleyebilirsin. Falafel’i bir de burada denemeni tavsiye ederiz. 😊

Grand Cosmopolitan Hotel Dubai Balayı Fiyatları

Grand Cosmopolitan Hotel’de tercih edebileceğiniz suit ve standart oda alternatifleri bulunuyor. Ultra konforlu odalarda klima, minibar, akıllı televizyon ve ütü servisi gibi hizmetler veriliyor. Her şey dahil konseptte hizmet veren Grand Cosmopolitan Hotel’de konaklama ücretleri ise 170 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Kuru temizleme, çamaşırhane, 7/24 resepsiyon, bagaj saklama hizmeti, taksi ve bölge servisleri gibi çeşitli hizmetler sunuluyor.
  • Balayı çiftlerine 💑 özel oda süslemeleri, odaya kahvaltı imkanı, erken rezervasyon seçeneği ve özel sürprizler de hazırlanıyor.
  • Güneşlenme alanı, market, kuaför 💇, bankamatik, açık hava yemek salonu ve atıştırmalık büfesi gibi özel alanlar bulunuyor. Bu hizmet harika!

Grand Cosmopolitan Hotel’in açık adresi ise şu şekilde: ‘’P.O. Box 38250, Al Barsha 1, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection

En iyi Dubai balayı otelleri listemizdeki The Canvas Hotel Dubai, şehir manzaralı merkezi konumu ile konuklardan tam not alıyor. Tesiste teras havuzu, 2 restoran & 2 bar, sağlık kulübü, kahve dükkanı, spor salonu 🥊 ve spa merkezi gibi çeşitli olanaklar bulunuyor. Dilersen gece kulübü, bölge turları ve özel etkinliklere katılarak tatilinizi zenginleştirebilirsin.

Otelde havaalanı transferi, kuru temizleme, çamaşırhane, karşılama hizmeti ve araç kiralama 🚗 gibi çeşitli imkanlar da sağlanıyor. Ayrıca tesis Dubai Müzesi, Bur Juman Alışveriş Merkezi, Dubai Koyu ve Gold Souk gibi ünlü lokasyonlara yürüme mesafesinde yer alıyor. Lüks olanakları ile dikkat çeken tesis, balayı çiftlerine özel hizmetleri ile romantik 💞 bir atmosfer vadediyor.

The Canvas Hotel Dubai Balayı Fiyatları

The Canvas Hotel Dubai; lüks suit ve standart oda alternatifleri bulunuyor. Bur Dubai bölgesinde hizmet veren tesis, modern dekorasyona sahip odalarında özel banyo, ücretsiz internet, akıllı televizyon 📺, klima ve minibar gibi çeşitli konfor özellikleri sunuyor. Her şey dahil balayı paketi fiyatları ise ortalama 150 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

‘’The Canvas Hotel Dubai’ye nerededir?’’ 🤔 sorusunun cevabını arıyorsan otelin açık adres bilgisini senin için buraya bırakıyoruz: ‘’23 Kuwait Street, Al Raffa, Port Rashid, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

  • Spa merkezi içerisinde jakuzi, sauna, masaj, hamam, buhar odası, sağlık paketleri ve dinleme alanı hizmetleri sağlanıyor.
  • Tesiste temalı akşam yemeği geceleri ve ‘’Happy Hour’’ etkinlikleri düzenleniyor. Balayında eğlenceli geceler seni bekliyor! 😊

Oaks Ibn Battuta Gate Dubai

İhtişamlı mimarisi ile dikkat çeken Oaks Ibn Battuta Gate Dubai; özel plaj 🏖️, açık havuz, 4 restoran & bar, tam donanımlı spa ve spor salonu hizmetleri sunuyor. Tesis bünyesinde hizmet veren su sporları merkezi; rafting, deniz paraşütü, dalış ve rüzgar sörfü 🏄 gibi çeşitli aktiviteler için olanak sağlıyor. Dubai’nin romantik atmosferini konuklarına sunan otel, restoran alanlarında Fas mutfağından ve uluslararası mutfaklardan özel lezzetler servis ediyor.

Ekoturizm merkezi olan tesis, spa merkezi içerisinde Tayland masajı, yüz bakımı, sauna, hamam ve buhar banyosu gibi özel hizmetler veriyor. Ayrıca helikopter/uçak turları, gece kulübü 👯 ve oyun salonu olanakları gibi eğlence hizmetleri sağlanıyor. Otantik dekorasyon ve özel Dubai mimarisi ile dikkat çeken tesiste balayı çiftleri için özel paketler de hazırlanıyor.

Oaks Ibn Battuta Gate Dubai Balayı Fiyatları

5 yıldızlı otelde deluxe ve standart oda, suit ve özel oda alternatifleri bulunuyor. Ultra 💎 her şey dahil konsept ile konuklarını karşılayan Oaks Ibn Battuta Gate balayı paketi fiyatları ise 190 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Ücretsiz internet, otopark, vale, havaalanı transferi, limuzin servisi, 7/24 resepsiyon ve oda servisi 🛎️ imkanları sağlanıyor.
  • Tesis çiftlere özel odaya kahvaltı, romantik akşam yemeği rezervasyonu ve oda süslemeleri gibi çeşitli hizmetler sunuyor.
  • Otelde kuaför, teras, kütüphane, bahçe ve spor aktiviteleri için özel alanlar da var. 😊

Oaks Ibn Battuta Gate Dubai açık adres bilgisi ise şu şekilde: ‘’Garden Cross Road, Opposite Ibn Battuta Mall, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri. (Interchange 6, Sheikh Zayed Road yakınında)’’

Atlantis The Palm

Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Atlantis The Palm, 12 farklı restoran 🍗 alanı ile eşsiz bir deneyime davet ediyor. Palm Cumeyra Adası’nda hizmet veren otel, Basra Körfezi manzarası ile romantik 💓 akşam yemeklerine ev sahipliği yapıyor. En iyi Dubai balayı otelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Su altı akvaryumu imkanı ile konukların beğenisini kazanan Atlantis Otel, Aquaventure ve Lost Chambers Akvaryumu’na ücretsiz giriş olanağı sağlıyor. Otelde Japon, Arap, İngiliz ve Lübnan mutfağından eşsiz lezzetler servis ediliyor.

Palmiye Adaları ve şehir manzaralı odaları ile büyüleyici bir balayı deneyimi sunuyor. Tam donanımlı spa merkezi içerisinde vücut ve yüz bakımları, masajlar, sauna, hamam ve buhar odası gibi lüks olanaklar da sağlanıyor. 💆 Dilersen spor salonu bünyesinde hizmet veren özel koçlardan eğitim alabilir ve kişiye özel programlar ile sağlıklı yaşama hız kesmeden devam edebilirsin.

Atlantis The Palm Dubai Balayı Fiyatları

Lüks olanakları ile öne çıkan tesiste kral dairesi, suitler, teras odalar, su altı suitleri ve çeşitli konsept odalar gibi konaklama seçenekleri bulunuyor. Her şey dahil paket fiyatları ise 500 $ olarak karşımıza çıkıyor.

Otelin Avantajları

  • Canlı müzik, Happy Hour, animasyon gösterileri, balık tutma 🎣 ve binicilik gibi alternatifler sunuluyor.
  • Özel check-in/check-out, konsiyerj hizmeti, bagaj muhafazası ve tur/bilet hizmetleri veriliyor.
  • Atlantis The Palm’da Deniz aslanı ile vakit geçirme, yunuslarla 🐬 yüzme, helikopter turları ve akvaryum dalışı 🤿 gibi aktiviteleri sana özel seçeneklerle sunuluyor.
  • Su altı restoranında çiftlere özel romantik 💑 akşam yemeği rezervasyonları alınıyor.

Atlantis The Palm’ın açık adres bilgisi ise şu şekilde: ‘’Crescent Road, The Palm Jumeirah, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Address Sky View

5 yıldızlı bir tesis olan Address Sky View; Dubai Opera Binası ve Dubai Mall gibi ünlü merkezlere yakın bir lokasyonda bulunuyor. En güzel Dubai balayı otelleri listemizde görkemli şehir manzarasına sahip yerlerden biri. Otelde sonsuzluk havuzu, restoran & bar, spor salonu ve spa merkezi hizmetleri veriliyor. Dilerseniz bankamatik, 7/24 resepsiyon, konsiyerj, kuru temizleme 👚 ya da otopark imkanlarından da yararlanabilirsin.

Downtown Dubai bölgesinde hizmet veren tesis, Burj Khalifa manzarası ile teras bölümünde romantik akşam yemekleri sunuyor. Modern dekorasyonu ve şık mobilyaları ile konuklarını büyüleyen Address Sky View, unutulmaz bir balayı tatili için aradığın adres olabilir. 😉

Address Sky View Dubai Balayı Fiyatları

Otelde konaklayabileceğin şehir manzaralı suit, panoramik suit ve premier oda alternatifleri bulunuyor. Odalarda klima, minibar, televizyon ve internet gibi olanakların yanında jakuzi, ütü servisi ve balkon gibi lüks imkanlar da sunuluyor. Dubai’nin ünlü gece hayatı ve mekanlarının ortasında yer alan Address Sky View’da her şey dahil konaklama paketleri ise 600 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Ücretsiz internet, çamaşırhane, kuru temizleme, bankamatik, otopark 🚗 ve vale hizmetleri veriliyor.
  • Spa merkezi içerisinde buhar odası, sauna, hamam, masaj ve dinlenme odası imkanları sunuluyor.
  • Merkezi konu sayesinde Dubai eğlence gecelerine dilediğin zaman dahil olabilirsin.

Address Sky View’un açık adresi: ‘’Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, P.O. Box 111969, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Vida Creek Harbour

En iyi Dubai balayı otelleri listemizde sıradaki durağımız Vida Creek Harbour. Eşsiz şehir manzarası ile konuklarını ağırlayan otelde sonsuzluk havuzu, güneşlenme terası, spor salonu ve sağlık kulübü hizmetleri veriliyor.3 farklı restoran alternatifi sunan Vida Otel, vegan 🥦 menüler ve uluslararası mutfaklardan lezzetler servis ediyor.

Dubai limanları 🛥️ ve gökdelenleri arasında konumlanan tesis, bisiklet kiralama hizmeti ile yat limanı turları da düzenliyor. Evcil hayvan dostu politikası ile hizmet veren Vida Creek’te hayvan aksesuarları, özel bölgeler ve dostlarınız için konforlu odalar bulunuyor.

Vida Creek Harbour Dubai Balayı Fiyatları

Otel, deluxe odalar ve suit alternatifleri ile konuklarını ağırlıyor. Modern dekorasyonu ile çiftlerden tam not alan tesis, balayına özel paketler de hazırlanıyor. Her şey dahil konaklama fiyatları ise 190 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Çamaşırhane, kuru temizleme, 7/24 resepsiyon, oda servisi ve tur/bilet hizmetleri veriliyor.
  • Klima, minibar, akıllı televizyon, özel banyo, jakuzi 🛀 ve hoparlör gibi konfor özellikleri Vida Creek’te sizleri bekliyor.
  • 24 saat boyunca hizmet veren spor salonu, kişiye özel antrenman 🏃 alanları da sunuyor.

Vida Creek Harbour’ın açık adres bilgisi ise şu şekilde: ‘’Ras Al Khor, Dubai Creek Harbour, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Kempinski Mall Of The Emirates

İhtişamlı mimarisi ile karşımıza çıkan Kempinski Mall Of The Emirates, alışveriş merkezine doğrudan erişim sağlıyor. Bu lüks tesis; şehir merkezi, Dubai marina ve Dubai Kayak Merkezi 🎿 noktalarına yürüme mesafesinde hizmet veriyor. Kempinski Hotel, kayak pisti manzaralı dağ villaları ile en ünlü Dubai balayı otelleri arasında yer alıyor. Tesis, kayak merkezi ⛷️ ve oyun salonu alanlarında konuklarına özel indirim paketleri sunuyor.

Otelde sonsuzluk havuzu, spor salonu, spa merkezi ve tenis kortları da bulunuyor. Ayrıca çöl safarisi, şehir turları, su parkı 🌊 ve golf kulübü gibi çeşitli aktiviteler de düzenleniyor. Kempinski Hotel; canlı spor etkinlikleri, film geceleri, yemek dersleri, Happy Hour, temalı akşam yemeği geceleri ve canlı müzik gösterileri gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Kempinski Mall Of The Emirates Dubai Balayı Fiyatları

Kempinski Hotel’de tercih edebileceğin deluxe oda, özel havuzlu dağ evi, superior oda ve suit alternatifleri yer alıyor. Kempinski Hotel’de ultra her şey dahil konaklama ücretleri ise 400 $'dan başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Tesis, kayak merkezine 🏂 doğrudan erişim sağlıyor.
  • Otelde tenis ve kayak dersleri, dalış, yelkencilik ve rüzgar sörfü gibi birçok spor aktivitesi için özel alan ve ekipman sağlanıyor.
  • Tesiste 4 farklı restoran & bar alanı bulunuyor. Restoranlarda Akdeniz ve Orta Doğu mutfaklarından özel menüler 🍽️ servis ediliyor.
  • Kempinski Hotel, balayı çiftlerine özel oda süslemeleri, ikramlar ve eşsiz sürprizler hazırlıyor.

Kempinski Mall Of The Emirates’in açık adres bilgisine buradan ulaşabilirsin: ‘’Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri.’’

Senin için en iyi Dubai balayı otelleri, hizmetleri ve fiyatlarını derlediğimiz içeriğimizi burada noktalıyoruz. Lüks olanaklarıyla dikkat çeken Dubai; muhafazakar villaları, 5 yıldızlı tesisleri, eşsiz gece hayatı 🌃 ve ünlü restoranları ile unutulmaz bir balayı tatili vadediyor. Gezilecek yerler, marinalar, yat limanları 🛥️ ve alışveriş merkezleri bu büyüleyici şehirde seni ve eşini bekliyor. Kayaktan safariye, su parklarından spa merkezlerine kadar birçok deneyime ev sahipliği yapan Dubai, balayı 💑 tatili için hayallerindeki adres olabilir.

Dubai balayı otelleri hakkında detaylı bilgi almak için ‘’ücretsiz’’ hizmet veren danışmanlık servisimizle iletişime geçebilirsin. ‘’DüğünBuketi.com’’ ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz. 💐

İlgili Makaleler

0
%