belek-header
belek-header

En İyi Belek Balayı Otelleri Önerileri

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı olan Belek, büyüleyici sahil şeridi ve temiz havasıyla balayı oteli arayışında olan çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Side, Boğazkent ve şehir merkezine olan yakınlığı ile ön plana çıkan Belek’te balayı çiftlerini unutulmaz bir deneyim bekliyor. Bu yazımızda Belek balayı otelleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsin. Ayrıca otellerin fiyatları ve hizmet detayları da burada. Hazırsan başlıyoruz. :) 👇

Rixos Premium Belek

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Belek’in mavi sularında eşsiz bir balayı vadeden Rixos Premium, sunduğu balayı paketleriyle dikkat çekiyor. Geniş bir alan üzerine kurulmuş olan Rixos, şık dekorasyonu ve ferah ortamıyla gelin ve damat adaylarının ilk seçenekleri arasında yer alıyor. Rixos Premium Belek; özel balayı kahvaltıları, a’la cart restoranda akşam yemeği ve özel oda süsleme gibi hizmetler de sunuyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Rixos Premium Belek Balayı Fiyatları

Spa, golf, kapalı havuz ve tenis kortu gibi imkanlarıyla ön plana çıkan Rixos Premium, deniz manzaralı balayı odalarıyla seni bekliyor. Profesyonel aşçılarıyla birbirinden lezzetli menüler hazırlayan otel, sekiz farklı restoran ve büfesiyle hizmet veriyor. Villa, suit ve oda seçenekleri bulunan Rixos’ta her şey dahil paketler 3.000 TL’den başlıyor.

Otelin Avantajları

  • Çiftlere özel 2 adet fotoğraf çekimi ve özel hatıra ağacı dikimi gibi hizmetler sunuluyor.
  • Hızlı check-in ve erken giriş geç çıkış imkanlarından yararlanmana olanak sağlanıyor.
  • Balayı çiftleri spa merkezinde özel indirimlerden faydalanabiliyor.

Rixos Premium’un açık adresi ise şu şekilde: ‘’ İleribaşı Mevkii, Belek/Antalya.’’

Granada Luxury

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Belek otelleri arasında en uygun fiyat seçeneklerini sunan Granada Luxury, özel balayı suitleriyle ön plana çıkıyor. İhtişamlı mimarisiyle konuklarını büyüleyen otel; standart oda, villa, deluxe ve king suitleriyle çiftlere unutulmaz bir balayı geçirme imkanı sağlıyor. A yrıca Granada Luxury Belek, düzenliği aktiviteler ve özel etkinlikleriyle de her gününü özel ve eğlenceli hale getiriyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Granada Luxury Belek Balayı Fiyatları

Şık dizaynıyla dikkat çeken Vip Lounge’ı, Lochi Çikolata Evi ve a’la cart restoranlarıyla lezzetli tatlar sunan Granada Luxury, balayı için aradığın adres olabilir. Wonderland aktivite merkeziyle tatilini güzelleştirebilir ve eşinle birlikle romantik dakikalara imza atabilirsin. Belek’in incisi Granada Luxury’de balayı paketleri ise 1.300 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor.

Otelin Avantajları

  • Dalga havuzu ve aqua park gibi seçenekleriyle Wonderland aktivite merkezi içerisindeki tüm etkinliklerden yararlanabilirsin.
  • Şarap evi, özel restoran ve bar seçenekleriyle profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmış lezzetli menülerin tadını çıkarabilirsin.
  • Spor sahaları, lunapark ve gece kulüpleri gibi birçok hizmetten faydalanarak balayında eğlenceli dakikalar geçirebilirsin.

Granada Luxury'nin açık adresini senin için buraya bırakıyoruz: ''Belek, Cumhuriyet Caddesi, Serik/Antalya.''

Voyage Belek Golf & Spa

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

En iyi Belek balayı otelleri arasında yer alan Voyage Belek Golf & Spa, deniz manzaralı odaları ve a’la cart restoran seçenekleriyle dikkat çekiyor. Voyage Belek’te; kum plaj, açık havuz, kapalı havuz, aqua park ve iskele imkanlarıyla suyun tadını doyasıya çıkarabilirsin. Spa ve golf tesisleriyle ön plana çıkan otelde düğünün yorgunluğunu atarak eğlenceli dakikalar geçirebilirsin. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Voyage Belek Golf & Spa Balayı Fiyatları

Voyage Belek’in party alanında düzenlenen dj performansları, konserler ve özel konsept etkinliklerle unutulmaz dakikalar geçirebilirsin. Açık büfe seçenekleri, 24 saat hizmet veren restoranları ve farklı deneyimler sunan barlarıyla dünya mutfağından lezzetlerle tanışabilirsin. Voyage Belek’te eşsiz bir balayı geçirmek istersen erken rezervasyon ile her şey dahil 4.000 TL’den başlayan fiyatları yakalayabilirsin.

Otelin Avantajları

  • Tenis kortu, golf club, bowling alanlarını kullanabilir ya da deniz paraşütü, rüzgar sörfü ve kano gibi su sporlarını deneyimleyebilirsin.
  • Balayı çiftlerine özel meyve sepeti ve şarap gönderimi, odada kahvaltı ikramı ve giriş günü süslemeleri gibi olanaklarla romantik dakikalar geçirebilirsin.
  • Spa merkezinin çiftlere özel indirimlerinden yararlanabilir ve hediye edilecek bir adet balayı resmiyle tatilini ölümsüzleştirebilirsin.

‘’En lüks Belek balayı otelleri arasında yer alan Voyage Belek Golf & Spa nerede?’’ sorusunun cevabını arıyorsan açık adresi senin için bırakıyoruz: ‘’İskele Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Belek otel önerileri arasında ilk sıralarda yer alan Maxx Royal Belek Golf Resort, özel konaklama seçenekleri ve lüks tasarımıyla ön plana çıkıyor. Havalimanı transferi, spa tesisleri ve çeşitli spor aktiviteleri gibi hizmetler sunan Maxx Royal, unutulmaz bir deneyim yaşaman için seni bekliyor. Balayı çiftlerine özel paketler de hazırlayan Maxx Royal’de suit, villa ya da standart odalardan birini tercih edebilirsin.

Maxx Royal Belek Golf Resort Balayı Fiyatları

Maxx Royal Belek Golf Resort, 8 a’la cart restoranı ve 14 barıyla profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmış lezzetli menüleri seninle buluşturuyor. Sahne performansları, canlı müzikler ve beach club alternatifleri de bulunan otel, balayını en iyi şekilde geçirmen için ilgili yetkilileriyle birlikte çalışıyor. Max Royal’de her şey dahil balayı paketleri ise 4.000 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor.

Otelin Avantajları

  • Maxx Royal’de; pavilyon, beach club ve iskele seçenekleriyle Akdeniz sularının tadını çıkarabilirsin. Dilersen açık havuz, kapalı havuz ya da aqua park hizmetlerini de tercih edebilirsin.
  • Futbol sahası, tenis kortu, golf, salon ve su sporları gibi birçok dal için olanak sağlayan otelde balayını renklendirebilirsin.

‘’Maxx Royal Belek Golf Resort’a nasıl gidilir?’’ sorusunun cevabını arıyorsan açık adresi senin için bırakıyoruz: ‘’İskele Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Ela Quality Resort Belek

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Akdeniz’in göz bebeği olarak tanımlanan Ela Quality Resort Belek; suit, villa ve standart odalarının yanında balayı suitlerinde konaklama imkanı da sunuyor. Deniz kenarına kurulmuş otelde balayı çiftlerini büyüleyici sahil manzarası karşılıyor. Özel balayı set-up, VIP transfer ve aşk kahvaltısı gibi özel hizmetler gelin ve damat adayları için özenle hazırlanıyor. Ela Quality Resort tüm hizmetleriyle 5 yıldızlı Belek balayı otelleri arasında aradığın adres olabilir.

Ela Quality Resort Belek Balayı Fiyatları

2.000 TL’den başlayan balayı paketleriyle spa indirimi, şarap çiçek gönderimi ve oda süsleme gibi birçok fırsatı yakalayabilirsin. A’la cart restoran, bar ve ana restoran seçenekleri sunan Ela Quality Resort’ta profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmış lezzetli menülerin tadını çıkarabilirsin.

Otelin Avantajları

  • Balayı çiftlerine özel VIP spa odası ve beach suit kullanımı gibi avantajları yakalayabilirsin.
  • Hızlı kayıt işlemleri ve VIP havalimanı transferi hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilirsin.

Ela Quality Resort Belek'in açık adresi ise şu şekilde: ''Belek, İskele Mevkii, Serik/Antalya.''

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Standart oda, villa ve suit seçenekleri bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, çiftlere unutulmaz bir balayı vadediyor. Sahil kenarı boyunca uzanan otelde birçok restoran ve bar 🍹 seçeneğiyle dünya mutfağından lezzetler misafirlerle buluşturuluyor. Gece ve gündüz aktiviteleri ile eğlenceli günler geçirebileceğin Cornelia Diamond, erken rezervasyon ile birçok kampanya fırsatından yararlanmana da olanak sağlıyor.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Balayı Fiyatları

Lüks Belek balayı otelleri arayışın sona ermediyse özel kursları, gece gündüz aktiviteleri, dünyaca ünlü şovları ve partileriyle dikkat çeken Cornelia Diamond’a şans verebilirsin. Cornelia Golf Club ⛳ ile zevkli bir golf deneyimi yaşayabilir ve Crassula Spa’da düğünün yorgunluğunu atabilirsin. Cornelia Diamond’da her şey dahil balayı paketleri ise 3.000 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor.

Otelin Avantajları

  • Cornelia Diamond’da balayı çiftlerine özel kahvaltı, pasta ve şarap 🍷 ikramı gibi hizmetlerden yararlanabilirsin.
  • Balayı dekorasyonu, spa indirimi ve a’la cart restoranda akşam yemeği gibi olanaklardan ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsin.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa açık adresi ise şu şekildedir: ‘’ İleribaşı Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Susesi Luxury Resort

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Lüks oda seçenekleriyle hizmet veren Susesi Luxury Resort, jakuzi bulunan suitleri ve deniz manzaralı villalarıyla balayı çiftlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Sahil kenarı boyunca uzanan otelde romantik 💕 dakikalar geçirmen için birçok gece ve gündüz aktivitesi düzenleniyor. Spa merkeziyle dikkat çeken Susesi Luxury Resort’da balayı çiftlerine özel kampanya fırsatları da sunuluyor.

Susesi Luxury Resort Balayı Fiyatları

6 a’la cart restoran ve 13 bar seçeneği ile dünya lezzetlerini Akdeniz’e taşıyan Susesi Resort’ta farklı menüler deneyimleyebilirsin. 2.500 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkan otel, unutulmaz bir balayı tatili için seni bekliyor. En uygun fiyatlı Belek balayı otelleri arasında bulunan Susesi Luxury Resort’u mutlaka listene eklemelisin. 🤙

Otelin Avantajları

  • Spa hizmetinin yanında; saha, salon ve su sporları gibi birçok aktivite ile kaliteli zaman geçirebilirsin.
  • Sıcak ve soğuk büfeler, geç kahvaltı ve çeşitli ülkelerin mutfaklarından menüleri deneyimleyebilirsin.

Susesi Luxury Resort’un açık adresi ise şu şekilde: ‘’İskele Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Regnum Carya

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

En iyi Belek balayı otellerini listelediğimiz içeriğimize Regnum Carya Belek ile devam ediyoruz. Ev sahipliği yaptığı konserler, konaklama seçenekleri ve lezzetli menüleriyle adından söz ettiren Regnum Carya, balayı paketleriyle de ön plana çıkıyor. Lüks spa ve golf deneyiminin yanında çeşitli gece ve gündüz aktiviteleri de sunan otel, Üçkum Tepesi mevkisinin doğal güzelliklerini çiftlerle buluşturuyor.

Regnum Carya Belek Balayı Fiyatları

Üçkum Tepesi otelleri arasında lüks tasarımı ve profesyonel çalışanlarıyla ön plana çıkan Regnum Carya, balayı çiftlerine romantik dakikalar yaşatıyor. Standart, pearl odalar ve villa seçenekleri sunulan otelde; açık büfe, a’la cart, casual dining ve bar gibi çeşitli opsiyonları deneyimlemek mümkün. 5.000 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkan Regnum Carya Golf & Spa Belek doğal güzelliklerini keşfetmen için seni bekliyor.

Otelin Avantajları

  • Balayı çiftlerine özel oda kahvaltısı, oda süsleme, şampanya 🍾 ikramı ve spa merkezinde indirim gibi avantajlar sunuluyor.
  • Suyun tadını doyasıya çıkarman için pavilyon, iskele, açık havuz ve kapalı havuz gibi birçok seçenek buluyor. Eğlenceye hız kesmeden devam etmek istersen Aquaworld tesisinden de yararlanabilirsin.

Regnum Carya’nın açık adresi ise şu şekilde: ‘’Kadriye Bölgesi, Üçkum Tepesi Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Kaya Belek

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

En uygun Belek Üçkum Tepesi otelleri arasında yer alan Kaya Belek, ihtişamlı tasarımı ve spor merkezleriyle çiftlerden tam not alıyor. Standart oda ve suit seçenekleri bulunan otelde eşsiz balayın için deniz 🌊 manzaralı odaları tercih edebilirsin. Ana restoranın dışında 4 a’la cart restoranı ve barı ile hizmet veren Kaya Belek Hotels & Resorts içerisinde dünya mutfağından menüler deneyimleyebilirsin.

Kaya Belek Balayı Fiyatları

Çiftlerin sıkça tavsiye ettiği Kaya Belek, balayı tatilini özel kılmak için tecrübeli personel kadrosuyla birlikte çalışıyor. Spa merkeziyle ön plana çıkan otelde; hamam, jakuzi 🛀, solaryum ve fitness gibi özel hizmetler de veriliyor. 1.500 TL’den başlayan fiyatları ile konuklarını ağırlayan Kaya Belek Hotels & Resorts eşsiz bir balayı için aradığın adres olabilir.

Otelin Avantajları

  • Kaya Belek; golf, tenis, futbol sahaları ve kapalı spor kompleksi seçenekleriyle balayı tatilinde kaliteli vakit geçirmene olanak sağlıyor.
  • Geç kahvaltı ve gece büfesi imkanlarıyla tatilin kontrolünü sana bırakıyor.

Kaya Belek Hotels & Resorts’un açık adresi ise şu şekilde: ‘’Üçkum Tepesi Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Limak Atlantis’te standart, ekonomi ve deluxe oda seçeneklerini ya da suitleri tercih edebilir, her şey dahil balayı paketlerinden yararlanabilirsin. Belek balayı otelleri arasında yıldızı parlayan Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort içerisinde dünya mutfağından menüler tadabilir ve farklı bar konseptlerini deneyimleyebilirsin. Çeşitli masaj ve bakım hizmetlerinden de yararlanabileceğin spa merkezinde düğünün yorgunluğunu çıkarabilirsin.

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort Balayı Fiyatları

Jakuzi, sauna, hamam ve spor salonu gibi özel hizmetlerden yararlanabileceğin Limak Atlantis Hotel, özel balayı konsepti ile seni bekliyor. 1.000 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkan otelde, erken rezervasyon seçenekleriyle çiftlere özel kampanya fırsatlarını yakalayabilirsin.

Otelin Avantajları

  • Limak Atlantis, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleriyle hizmet veriyor.
  • Otelde paraşüt, jetski, sörf ya da yelken ⛵ gibi aktiviteleri deneyimleyebileceğin su sporları merkezi de bulunuyor.
  • Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort sahile sıfır tesisi, mavi bayraklı plajı ve kademeli deniziyle ön plana çıkıyor.

Limak Atlantis Hotel’in açık adresi ise şu şekildedir: ‘’Belek Mahallesi, Kongre Caddesi, No:12/A Belek/Serik/Antalya.’’

Titanic Deluxe Golf Belek

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

5 yıldızlı Belek balayı otelleri arasında yer alan Titanic Deluxe Golf Belek, standart oda, suit ve villa seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Mavi bayraklı plajıyla Akdeniz’in büyüleyici sularını kucaklayan Titanic Deluxe, kapalı & açık havuz ve aquapark deneyimi ile konuklarına eğlenceli dakikalar sunuyor.

Titanic Deluxe Golf Belek Balayı Fiyatları

Açık hava gösterileri, gündüz aktiviteleri, partiler, tekne turları ve spor seçenekleriyle balayı tatilinin her anını renklendirebilirsin. Özel restoran ve barları ile hizmet veren Titanic Deluxe’te nehir ya da deniz manzaralı masalardan birini tercih ederek romantik dakikalar geçirebilirsin. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak 2.500 TL’den başlayan balayı paketleri ile Belek’te balayının tadını çıkarabilirsin.

Otelin Avantajları

  • Balayı çiftlerine özel VIP kahvaltı, balayı set-up ve a’la cart restoranlarda ücretsiz akşam yemeği gibi fırsatlardan yararlanabilirsin.
  • Belek balayı otelleri arasında spa tesisiyle ön plana çıkan Titanic Deluxe Golf Belek; hamam, jakuzi ve spa 💆 havuzu gibi özel hizmetler de sunuyor.

Titanic Deluxe Belek'in açık adresini ise senin bırakıyoruz: ''Kadriye Mahallesi, Üçkum Tepesi Mevkii, Beşgöz Caddesi, No: 72, Belek/Serik/Antalya.''

Adam & Eve Hotels

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

En uygun Belek balayı otelleri arasında sıradaki durağımız Adam & Eve Hotels oluyor. A’la cart restoranları, bar ve pastane hizmetleriyle dikkat çeken Adam & Eve, usta aşçıları ve profesyonel kadrosuyla lezzetli menüler servis ediyor. Balayı tatilinde tek ihtiyacın sınırsız eğlence ise gece ve gündüz aktiviteleri, konserleri ve özel şovlarıyla Adam & Eve Hotels aradığın adres olabilir.

Adam & Eve Hotels Belek Balayı Fiyatları

Pasta, şarap, meyve sepeti ve özel dekorasyon gibi hizmetler içeren ‘’Angelmoon’’ paketi Adam & Eve ailesi tarafından karşılanıyor. Dilersen VIP balayı konsepti hizmetlerinden yararlanabilir ve ek ücretlendirmelerle tatilini özelleştirebilirsin. En uygun fiyat listesi ve kampanyalar için Adam & Eve Hotels’i tercih ederek 2.000 TL’den başlayan balayı fırsatlarını yakalayabilirsin.

Otelin Avantajları

  • Spa merkezinde balayı çiftlerine özel sunulan paketlerin ve masaj, jakuzi ve hamam gibi hizmetlerin tadını çıkarabilirsin.
  • 7 restoranı ile hizmet veren Adam & Eve Hotels’de İtalyan, Asya ve Türk mutfağından lezzetleri deneyimleyebilirsin.

Adam & Eve Hotels’in açık adresi ise şu şekilde: ‘’İskele Mevkii, Belek/Serik/Antalya.’’

Limak Arcadia Sport Resort

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Limak Arcadia, dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu restoranları ve deniz kenarı boyunca uzanan eşsiz tesisiyle çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Standart oda ve suit seçenekleri bulunan otelde açık ve kapalı havuzlar, su sporları merkezi ve spa merkezi gibi tatilini renklendirecek seçenekler de bulunuyor.

Limak Arcadia Balayı Fiyatları

En uygun Belek balayı otelleri arasında yer alan Limak Arcadia Sport Resort, her şey dahil 1.000 TL’den başlayan fiyatları ile konuklarını ağırlıyor. Çiftlere özel balayı konsepti ve kampanyalardan yararlanmak için erken rezervasyon fırsatını kaçırma.

Otelin Avantajları

  • Limak Arcadia’da üyelere özel fırsatlar ve erken check-in gibi imkanlar sunuluyor.
  • Otelde; alışveriş mağazaları, gece kulübü, çamaşırhane, spor salonu ve tenis kortu gibi çeşitli olanaklar bulunuyor.

‘’Limak Arcadia’ya nasıl gidilir?’’ sorusunun cevabını arıyorsan otelin açık adresini senin için bırakıyoruz: ‘’Belek Mahallesi, Orta, Belek Caddesi, Serik/Antalya.’’

Papillon Zeugma Relaxury

Belek Balayı Otelleri Fiyatları

Lüks Belek otelleri arasında ilk sıralarda yerini alan Papillon Zeugma Relaxury, her şey dahil paketleri ile büyüleyici bir balayı deneyimi vadediyor. Standart odaları ve suitleri ile eşsiz Akdeniz manzarasını seyredebileceğin Papillon Otel, çiftler için özel balayı konsepti imkanı da sunuyor. Ayrcıa Papillon’da plaj, açık ve kapalı havuz, aquapark ve sakin havuz seçenekleriyle suyun tadını çıkarabilirsin.

Papillon Zeugma Relaxury Belek Balayı Fiyatları

Papillon Zeugma Relaxury’de balayı çiftleri; özel suitler, jakuzili odalar, özel havuzlar ve çeşitli ikramlar 🍰 ile karşılanıyor. Her şey dahil 1.400 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkan otelde spa, spor aktiviteleri ve konserler ile tatilini renklendirebilirsin.

Otelin Avantajları

  • 24 saat boyunca hizmet veren oda servisi ve açık büfe kahvaltı/akşam yemeği hizmetlerinden yararlanabilirsin.
  • Balayı çiftlerine özel şarap ve çikolata ikramı, a’la cart restoranda ücretsiz akşam yemeği ve spa merkezinde indirim gibi fırsatları yakalayabilirsin.

Papillon Zeugma Relaxury açık adresini senin için buraya bırakıyoruz: ‘’: İleribaşı Mevkii, Belek Turizm Merkezi, Serik/Antalya.’’ Butik otelleri, masmavi denizi ve gezilecek yerleri ile adından söz ettiren Belek balayı otellerini listelediğimiz içeriğimizin sonuna geldik. 👏 Spa ve golf merkezleriyle ünlü Belek; dinlenmek, gezmek ve eğlenmek isteyen tüm çiftler için deneyimli personel kadrosuyla birlikte hizmet veriyor. Tercih ettiğin otel hakkında merak ettiğin tüm detaylar ve balayına özel kampanyalar için danışma hattımızla iletişime geçebilirsin. Peki senin favorin neresi oldu? Yorumlarını bizimle paylaşmayı unutma. 💐🍾

İlgili Makaleler

0
%