bekarliga-veda-header
bekarliga-veda-header

En İyi Bekarlığa Veda Partisi Mekanları

Düğün hazırlıklarınızın sonuna geldiniz ve harika bir veda partisi planı için araştırmaları hızlandırdıysanız doğru adrestesiniz. Düğün öncesi eğlenceye doyacağınız hafızalara kazınacak bir parti planı sizi bekliyor. En eğlenceli bekarlığa veda partisi mekanlarını sizin için listeledik. Yazımızın devamında İzmir, İstanbul ve Ankara'daki en şık mekanları ve fiyatlarını bulabilirsiniz. 😊

Bekarlığa Veda Partisi Fiyatları Ne Kadardır?

Bekarlığa veda partisi fiyatları yemekli ve kokteyl menü seçimlerinize göre değişiyor. Kişi başı 250 TL’den başlayan parti fiyatları 2.200 TL’ye kadar çıkabiliyor. Tercih edeceğiniz mekanın sunduğu hizmetler, konuk kapasitesine göre fiyat paketleri değişiyor. Fix menülü etkinlikler daha uygun fiyatta seyrederken, a la carte ve içkili mekanlarda fiyatlarda artış görülüyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

En Şık Bekarlığa Veda Partisi Mekanları

En çok tercih edilen bekarlığa veda partisi mekanlarına bu bölümden ulaşabileceksiniz. İzmir, İstanbul ve Ankara’nın en şık parti mekanları sizi bekliyor. Erken rezervasyon imkanları ile uygun fiyata bekarlığa veda eğlencesi düzenleyebilirsiniz.

İstanbul Bekarlığa Veda Partisi Mekanları

İstanbul’da popüler bekarlığa veda mekanları arasından en sevilenleri sizin için seçtik. Yemekli ve kokteyl menü seçenekleri ile konuklarınıza birbirinden lezzetli ikramlar sunabilirsiniz. Menü tadımı ve menüde değişiklik imkanınız da bulunuyor. Dj ve orkestra ile müziğe doyacağınız bir gece sizi bekliyor. 

İstanbul'da bekarlığa veda mekanı fiyatları;Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

  • İçkili fix menü kişi başı ortalama 2.000 - 5.000 TL
  • Alkolsüz menü kişi başı ortalama 750 - 3.000 TL

İstanbul teknede bekarlığa veda organizasyonlarında ise kişi başı ortalama 1.200 TL'den başlayan fiyatları değerlendirebilirsiniz. Saatlik turlar eşliğinde İstanbul Boğazı'nı gezebilir, müzik ve kokteyl hizmetleri ile eğlenebilirsiniz.

İstanbul'da bekarlığa veda nerede yapılır?

  1. Beyoğlu
  2. Kadıköy
  3. Ortaköy
  4. Beşiktaş
  5. Karaköy
  6. Adalar
  7. Nişantaşı
  8. Nevizade
  9. Bebek
  10. Moda.

İstanbul Avrupa Yakası’nda en iyi bekarlığa veda mekanları listesi;

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bekarlığa veda partisi mekanları listesi;Enza Home - TerraEnza Home - Terra

İstanbul’un en iyi kına gecesi ve bekarlığa veda mekanları burada.

Ankara Bekarlığa Veda Partisi Mekanları

Ankara bekarlığa veda mekanlarının birçoğu Çankaya bölgesinde yer alıyor. Çankaya’nın birbirinden farklı mekanlarının arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Eğer bekarlığa veda gecem manzaralı ve daha samimi bir mekanda olsun isterseniz Gölbaşı’ndaki mekanları da tavsiye edebiliriz. Yemekli, kokteyl menülü birçok ikram seçeneği sunuluyor. Açık ve kapalı davet alanı seçenekleri, süslemeler ile temaya uygun hale getiriliyor.

Ankara’da bekarlığa veda partisi mekanları fiyatları;

  • Alkollü fix menü kişi başı ortalama 1.500 - 5.000 TL
  • Alkolsüz fix menü kişi başı ortalama 500 - 3.500 TL

Ankara'da bekarlığa veda nerede yapılır?

  1. Tunus Caddesi
  2. Çayyolu
  3. Bahçelievler
  4. Çukurambar
  5. Bestekar Sokak
  6. Kavaklıdere
  7. Tunalı Hilmi Caddesi
  8. Kennedy Caddesi
  9. Söğütözü
  10. İncek.

Ankara’nın en çok tercih edilen bekarlığa veda partisi mekanları listesi;

Ankara’nın en bekarlığa veda ve kına gecesi mekanları burada.

İzmir Bekarlığa Veda Partisi Mekanları

İzmir’de unutulmaz bir bekarlığa veda partisi mekanı hayal ediyorsanız size çok güzel önerilerimiz var. Şehir manzaralı, göz alıcı dekorasyonuyla bu mekanlar sizi de mest edecek. İzmir’in güzel denizine karşı içeceklerinizi yudumlayabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

İzmir’de bekarlığa veda mekanları fiyatları;

  • İçkili fix menü kişi başı ortalama 2.500 - 6.000 TL
  • Alkolsüz fix menü 1.000 - 4.000 TL.

İzmir'de bekarlığa veda nerede yapılır?

  1. Alsancak
  2. Bostanlı
  3. Küçük Park, Bornova
  4. İnciraltı
  5. Sahilevleri
  6. Urla
  7. Foça
  8. Çeşme
  9. Güzelbahçe
  10. Balçova.

İzmir’in en sevilen bekarlığa veda partisi mekanları listesi;

En çok tercih edilen İzmir kına gecesi ve bekarlığa veda partisi mekanları burada.

Bekarlığa Veda Partisinde Ne Yapılır?

Evlilik öncesinde yakın arkadaşlarla eğlenmek amacıyla farklı organizasyonlar yapılıyor. Müzik ve dansa doyacağınız bir gece planı en çok tercih edilenler arasında. Bekarlığa veda partisinde eğlenceli bir konsept belirleyerek arkadaşlarınızla akşam yemeği yiyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz mekanın dj ve orkestra ekibi varsa düğün tadında bile geçebilir.

Erkek arkadaşlarla bekarlığa veda partisinde gelenekselleşen akşam yemekleri kız tarafında bride to be olarak değişiyor. Düğün öncesi son bekar günün doyasıya eğlenerek kutluyor. Bundan sonraki tüm kutlamalar bu neşeyle devam ediyor.

En iyi after party mekanları burada.

Eğlenceli Bekarlığa Veda Partisi Önerileri

En eğlenceli bekarlığa veda partisini düzenlemek istediğinizi biliyoruz. Minik dokunuşlarla bu geceyi daha eğlenceli kılabilirsiniz. Tercih edeceğiniz mekana tema belirterek ona özel süslenmesini isteyebilirsiniz. Menü tadımları ile ikram seçeneklerinizi kesinlikle kendiniz belirlemelisiniz. Alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleriniz, mezeleriniz damak tadınıza göre belirlenmeli.

En eğlenceli parti için de elbette ilk önerimiz güncel bir müzik listesi. Hiç üşenmeden en hit parti şarkılarını listenize eklemenizi öneriyoruz. Konuklarınıza fotoğraf karelerinde kullanabileceğiniz maskeler, gözlükler yapabilirsiniz. Bekarlığa veda hediyesi olarak ise minik bileklikler, ojeler ve hangover kitleri oldukça popüler. Arkadaşlarınıza bu geceden anı kalacak hediyelikler verebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler! 😊

İlgili Makaleler

0
%