gelin-cicegi-3
gelin-cicegi-3

En Güzel Şifon Gelinlik Modelleri

Sezonun en güzel şifon gelinlik modelline sahip olmak istiyorsanız bu yazı tam size göre. Sade ve şık şifon gelinlikleri, uzun kuyruklu ve iddialı seçimlerin bir arada olduğu bu yazını sonunda kararınızı vermiş olacaksınız. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz gelinlik modellerine gelin beraber bakalım.

Şifon Gelinlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilir?

Gelinlik arayışı içindeyseniz vücut tipinize uygun seçimler yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Bizim size vereceğimiz detay diğer modeller arasından sizin için en özeli bulmanıza yardımcı olacak. Şifon gelinlik seçiminde en çok dikkat etmeniz gereken nokta elbette ki detaylar. Bilekler ve sırt dekoltesindeki zarif danteller, şifon üzerindeki şık desenler gelinlik modelinizi daha da özelleştirecektir. Şifon tüller için tercih ettiğiniz desenler aksesuar seçimlerinizde dahi etkili olacaktır. Seçimlerinizde bu detaylar ile sadeliğinizi koruyarak daha zarif görünebilirsiniz.    Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Şifon Gelinlik Fiyatları Ne Kadardır?

Şifon gelinlik fiyatları seçtiğiniz modellere göre değişiklik gösteriyor. Seçenekleriniz arasında yer alan a kesim, balık, helen, prenses şifon gelinlik modelleri işlemeler ve kumaş seçimleri ile fiyatlandırılıyor. Fransız işlemeler ve güpür detaylarının fazla olması fiyatları yükseltebiliyor. Gelinlik fiyatları ortalama 3.000 TL’den başlıyor. Kiralama seçenekleri 3.000 – 5.000 TL’den başlarken satın alma fiyatları ise 6.000 – 12.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Özel tasarımlar ve hazır kalıp modellerden seçim yapabiliyorsunuz. DüğünBuketi.com’a özel indirimlerden faydalanarak gelinliğinizi daha uygun fiyata alabilirsiniz.

En uygun fiyatlı gelinlik modelleri burada.

Şifon Gelinlik Modelleri

Şifon gelinlikler her sezon yerini korumaya devam ediyor. Sade şifon modeller, tüllü kollar, uzun kuyruklar ile birbirinden zarif modeller sizi bekliyor. Hayal ettiğiniz gelinlik için özel tasarım seçeneklerini de değerlendirebiliyorsunuz. En popüler olan a kesim ve balık modellerin şifonla buluşması tüm gözlerin üzerinizde olmasına sebep olacak. O halde vakit kaybetmeden aşağıdaki modelleri inceleyerek sizin için en doğru seçimi yapabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

A Kesim Şifon Gelinlik

Tüm vücut tiplerine uygun olan a kesim modeller şifon seçimlerinde de ilk sırada yer alıyor. Zarif şifon kollar ile dantel detaylarının buluşması bu model de sıklıkla tercih ediliyor. Her zevke uygun yorumlanabilen a kesimler yoğun taş işlemeler, Fransız dantellerle oldukça şık görünüyor.

Ön plana çıkarmak istediğiniz derin sırt dekolteleri ve beldeki işlemeler ile daha ince, uzun görünebilirsiniz. Şifon detaylarını ise gelinlik genelinde ve yoğun olarak üst kısımlarda tercih edebilirsiniz. Uzun kuyruk seçimleri de hafızalara kazınmanızı sağlayabilir bizden söylemesi. 😊

A kesim gelinlik hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları burada.Enza Home - Terra

Balık Model Şifon Gelinlik

İddialı ve şık görünmek isteyen gelin adaylarının ilk tercihi balık modelden yana oluyor. zarif dokunuşlar olsun diyorsanız şifon da elbette ki akıllara ilk gelen detaylardan. Saten kumaş seçimleri, sık işlemeler ile bu model herkesi büyülüyor.

Yarım balık ya da tam balık modellerle dilediğiniz kuyruk seçimini yapabilirsiniz. Yarım balık modelde şifon detaylarını kuyruk kısmında da kullanabilirsiniz. Uzun bir duvak ile destekleyebileceğiniz gibi belden aşağı inen tül ve şifon seçimleri de etkileyici olabilir.

Prenses Şifon Gelinlik

Dinlediğiniz masallardaki prensesler gibi olmamanız için hiçbir sebep yok. Zarafetini kanıtlamış prenses model ve şifon uyumu kesinlikle tartışmaya kapalı. Gösterişli gelin adayları için ise en doğru seçim kabarık şifon gelinlikler. Uçuşan etekler kat kat şifon tüller çok da uzak bir hayal değil.

Belinize oturan işlemeler ve sonrasında prenses modelin zarafetini yansıtan geniş tarlatanlarla dikkat çekici olabilirsiniz. Saç ve makyaj seçimleri ile de görüntünüz tamamlanmış olacaktır. İddialı bir gelinlik seçimi olan kabarık şifon modele daha doğal bir makyaj, sade bir saç modeli seçmenizi tavsiye ederiz.

Tesettür Şifon Gelinlik

Tesettür gelinlik için araştırma içinde olan gelin adaylarımız da seçimini şifon modellerden yana yapabilir. Vücut tipinize uygun gelinlik seçimini şifon detaylarla buluşturabilirsiniz. Özellikle tesettür gelin başında ve kol detaylarında şifon kullanmanızı tavsiye ederiz. Biz bu uyuma bayılıyoruz. İnci iğneliklerle kat kat tutturulan şifon gelin başı oldukça zarif görünüyor.

İpek şifon kumaşlar ve saten seçimleri de mevsime göre seçimleriniz arasında yer alabilir. Hareket payınızı kısıtlamayacak a kesimi helen ve prense modelleri ilk sıralara alabilirsiniz.

Tesettür gelinlik hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Sade Şifon Gelinlik

Minimalizm etkisinin son zamanlarda artması hayatın her noktasında kendini gösteriyor. Özellikle gelinlik seçiminde sadelik ve doğallıktan yana olan gelin adaylarımız model bulma konusunda daha çok araştırma yapmak zorunda kalıyor. Sade ve şık olmanız şifon tercihleri ile daha kolay.

İpek kumaşlar ve şifon detaylar oldukça zarif bulunuyor. Dekolte detayları ya da dantel işleme seçenekleri ile de ön plana çıkarmak istediğiniz noktaları vurgulamanız mümkün. Nikah kepi ve gelin çiçeği de sizin için en şık tamamlayıcılar olacaktır. Nude tonlarda makyaj ve ince bir gelin tacı da değerlendirmenizi istediğimiz detaylar arasında.

Gelin Çiçeği Seçimi Nasıl Olmalı?

Gelinlik çiçeği konusu en özgü olduğunuz noktalardan. Yapay ya da canlı çiçek tercih edebilirsiniz. Farklı renklerin kombinasyonu ile size özgü bir tasarım isteyebilirsiniz. Beyaz laleler, lavantalar son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Gelin çiçeğinizde de ince bir şifon tül tercih edebilirsiniz. Renkli kurdeleler ve danteller de farklılık arayan gelin adaylarına alternatif oluyor. seçeceğiniz gelin çiçeği konseptinize ve gelin arabası süslemenize de uyum sağlamalı.

En güzel gelin çiçeği modelleri burada. 

Gelinlik arayışı içindeki gelin adaylarımız için şifon modellerini taradık. Sizin için en güzel gelinlik modellerini ve uygun fiyatları bir araya getirdik. Siz de en beğendiğiniz gelinlik modelini bizimle paylaşabilirsiniz. Düğün hazırlıklarınızda ücretsiz destek almak isterseniz Düğünuketi.com danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%