damat-yaka-cicegi-1
damat-yaka-cicegi-1

En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri

Damat yaka çiçeği, takım elbisenin dikkat çeken bir parçası olmakla birlikte gelin buketinin de tamamlayıcısı görevi görüyor. Onlarca modelde yaka çiçeği tasarımı arasından karar vermekte zorlanıyorsanız sizin için hazırladığımız en güzel damat yaka çiçeği yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.🌿

Damatlara Özel Yaka Çiçeği Tasarımları

Damatlara özel olarak üretilen yaka çiçeği modelleri kendi içerisinde birden fazla seçenek barındırıyor. Canlı veya yapay fark etmeden üretilen çiçekleri, damatlık markalarının koleksiyonlarında da görmeniz mümkün. Oleg Cassini damat yaka çiçeği alanında başarılı üretimler yaparak seçim konusundaki kararsızlığınıza çözüm getiriyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Damatlığın rengine göre tercih edilmesi gereken çiçekler, çoğunlukla gelin çiçeğiyle de uyum içinde olsun isteniyor. Buna dayanarak gelin çiçeği alınırken aynı tasarıma sahip yaka çiçeği tasarımı da yapılabiliyor. Böylece hem gelinle uyum içerisinde hem şık bir görüntü yakalanmış oluyor.

En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri

Beyaz lale, gül, lavanta, cipso veya orkide gibi çiçeklerden oluşan yaka çiçeği modelleri, iğneli özellikleri ile damatlık ceketinin yakasına sabitleniyor. Renk seçeneğinin de geniş bir skalada olduğu çiçekler arasında düğün mekanına, gelin çiçeğine ve damatlık rengine göre seçim yapmaya özen göstermenizde fayda olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

İddialı ve Şık Damat Yaka Çiçeği Modelleri

İddialı bir damat yaka çiçeği modeli arayışındaysanız vintage veya rustik tarzdaki alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Cipso çiçek parçaları ile kombin edilen modellere yaprak eklemeleri de yapılabiliyor. Sap kısımlarının ince bir halat bağlanması da zarif bir görünüm yaratıyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Son yıllarda sade beyaz lale veya gül içeren damat yaka çiçeği modelleri trend olarak tercih edilebiliyor. Bazı el yapımı sade tarzlar, yaka cebi mendili yerine “cep çiçeği” olarak kullanılıyor. Siyah damatlık ve beyaz gömlek ile dikkat çeken bir kombin oluşturuyor.

En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri

El yapımı canlı çiçeklerle kolayca tasarlanabiliyor. Gelin buketine en iyi uyum sağlayan damat yaka çiçeği modelleri arasında yer alıyor. Beyaz gül dışında kırmızı lale, lavanta, ayçiçeği veya orkide çiçekleri de düşünebilirsiniz. Sade, şık ve iddialı bir çiçek tercih edecekseniz ek aksesuar olarak cep mendili de tercih edebilirsiniz.

Yaka çiçeklerinin en çok yakıştığı beyaz damatlık modellerine göz atarak hayallerinizdeki damatlık ve yaka çiçeğini bulabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Mevsime Göre Yaka Çiçeği ve Düğün Mekanı Uyumu

En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri ve Fiyatları

Yaka çiçeği seçiminde en önemli kriterlerden biri de mevsim ve düğün mekanı uyumu oluyor. Yaz ve bahar aylarında giyilecek damatlıklar da renk olarak farklı olacağı için çiçek seçimi buna göre yapılıyor. Aynı durum kış ayları için de geçerli.

Yaz ve Bahar Aylarında:

  • Kır Düğünü: Renkli ve canlı çiçekler tercih edilebilir. Gül, lale, karanfil veya orkide seçimi kır düğünü konseptine ve mevsime oldukça uygun.
  • Kumsal ve Sahil Düğünleri: Düğününüzü kumsal veya sahil kenarında yapmayı düşünüyorsanız yaka çiçeğinizi yapay ve renkli çiçeklerden yapmanız öneriliyor.

⭐️ Bonus: Düğününüzü yaz ve bahar aylarında yapacaksanız renkli damatlık modellerine de mutlaka bakmalısınız: En Çok Tercih Edilen Renkli Damatlık Modelleri

Kış Aylarında:

  • Düğün Salonu: Kış sezonunda kapalı düğün salonları için en uygun yaka çiçeği modeli koyu renkli ve şık görünümlü olmalı. Kırmızı gül veya lale, karanfil gibi çiçeklerden yana tercih yapabilirsiniz.
  • Otelde Düğün: Kaliteli ve zarifliğin hakim olduğu düğün otellerinde yaka çiçeği orkide olarak tercih edilebilir. Yapay lavanta da hem renk olarak hem de stil açısından şık bir hava katacaktır.

⭐️ Bonus: Kış aylarında düğününüzde şıklıktan ve zerafetten ödün vermeyi düşünmüyorsanız en klas seçenekler burada: Siyah Damatlık Modelleri

Stile, düğün mekanına, damatlık modeline ve gelin buketine uygun yaka çiçeklerini sizler için inceledik. Tarzınızı en iyi yansıtacağını düşündüğünüz modeli seçerek damatlığınızın yıldızını parlatabilirsiniz. Aklınıza takılan sorular ve detaylı bilgi için DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%