alanya-balayi
alanya-balayi

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Antalya’ya bağlı büyük bir tatil beldesi olan Alanya yeni evli çiftler tarafından oldukça rağbet görüyor. Eğer sende tarihi yerler keşfetmek, daha önce deneyimlemediğin aktivitelere katılmak ve romantik bir balayı yaşamak istiyorsan aradığın oteli burada bulabilirsin. En şık Antalya Alanya balayı otelleri ve fiyatları hakkında detaylı bir dosya hazırladık. Hazırsan ilk önerimiz ile başlayalım. :)

En Lüks Alanya Balayı Otelleri

Alanya’da birbirinden çeşitli balayı otelleri bulunuyor. Fakat bunlar içerisinde tam hizmet almak ve her şey dahil paketlerden yararlanmak istiyorsan 5 yıldızlı oteller ilk durağın olacaktır. Bu sebeple Sunprime C-Lounge Hotel, Sirius Deluxe Hotel, Rubi Platinium Spa Resort ve Granada Luxury Beach olmak üzere en lüks 4 Alanya balayı otelini aşağıda senin için inceledik. Aşağıda listelediğimiz oteller Alanya’nın en lüks balayı otelleri arasında yer almasına rağmen oldukça makul fiyatlar sunuyor. Her öğün açık büfe, çeşitli aktiviteler, konaklama, plaj ve havuz kullanımı ödediğin paket fiyatına dahil oluyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sunprime C-Lounge Hotel

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya’nın en lüks balayı otellerinin başında yer alan Sunprime C-Lounge Hotel, Akdeniz’in masmavi denizine bakan odalarıyla adeta büyülüyor. Tasarımı ve mimarisi dışında yemekleriyle de büyüleyen otelin 6 adet restoranı bulunuyor. Bunlar ana restoran, A'la Carte Restoran, aperatif restoranı, Sunprime pastanesi, havuz ve lobi barı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Alanya merkeze 5 km uzaklıkta oluşuyla gezilecek yerleri ve ulaşımı kolaylaştırıyor.

Sunprime C-Lounge Hotel Balayı Fiyatları

Sunprime C-Lounge Hotel her bütçeye uygun tatil imkanı sunmak amacıyla her şey dahil, kahvaltı dahil ve yarım pansiyon konaklama seçenekleri sunuyor. Fiyatları ise bu seçenekler doğrultusunda belirleniyor. Sunprime C-Lounge Hotel balayı fiyatları 1 gecelik konaklamalarda 2.000 TL’den başlıyor. 😍 📍Sunprime C-Lounge Hotel adresi: Tosmur Mah. Ahmet Tokuş Cad.7.Sok No:1 Oba mevkii 07400 Alanya Türkiye.

Sirius Deluxe Hotel

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

5 yıldızlı Alanya nalayı otelleri arasında bulunan Sirius Deluxe Hotel, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışıyla yeni evli çiftler tarafından oldukça seviliyor. Denize sıfır konumunda kendine özel plajıyla güneşin ve tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsin. Üstelik balayı odası tercihinde sana özel deniz manzaralı oda tahsis ediliyor. Tatilde eğlenmeyi seven bir çiftseniz eğer tiyatro, dans, akrobat ve canlı müzik gibi ücretsiz aktivitelere katılmana olanak sağlıyor. 🥳 Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Sirius Deluxe Hotel Balayı Fiyatları

Sirius Deluxe Hotel balayı fiyatları 6.300 TL’den başlıyor. Bu fiyat 7 gecelik balayı odası ve hizmetleri için geçerli olmakla beraber standart oda tercihinde 5.600 TL’ye kadar fiyatlarda değişiklik olabiliyor. Balayı konseptini seçtiğin taktirde oda ikramları, çiçekle karşılama, oda kahvaltısı, turn down servisi, restoranda süslenmiş bir masada akşam yemeği, özel buklet ve nevresim takımları ücretsiz bir şekilde sunuluyor. 📍Sirius Deluxe Hotel adresi: Fuğla Mah. Marina Sok. No:7, 07407 - Türkler / Alanya, Antalya.

Rubi Platinium Spa Resort & Suites

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya’nın en gözde ve en lüks mekanlarından biri olan Rubi Platinium Spa Resort & Suites hayallerindeki balayını yaşatmayı vadediyor. Bu zamana kadar birçok yeni evli insanın hayatına dokunan ve eşi benzeri olmayan bir balayı yaşatan otel, dış mimarisiyle bile kendine hayran bırakıyor. Her şey dahil hizmet anlayışıyla sağladığı olanaklar arasında oda çeşitliliği de göze çarpıyor. Deluxe, süperior, junior ve süitlerin yanında havuzlu odaları ve otel içerisindeki özel villalarıyla farkını ortaya çıkartıyor. 🥰

Rubi Platinium Spa Resort Balayı Fiyatları

Rubi Platinium Spa Resort & Suites balayı fiyatları 11.000 TL ile 36.000 TL arasında değişiyor. Belirtilen fiyat aralığı 7 gecelik konaklamalarda geçerli olmakla beraber oda ve rezervasyon tarihine göre belirleniyor. Ayrıca belirlenen miktarlar her şey dahil paket fiyatları olarak karşımıza çıkıyor. 📍Rubi Platinium Spa Resort & Suites adresi: Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Granada Luxury Beach

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Modern mimarisi ve benzersiz tasarımlarıyla en lüks Alanya balayı otelleri arasında yer almaya hak kazanan Granada Luxury Beach, tatil boyunca ayrıcalıklı ve özel hissettiriyor. Lüks bir otelde balayı yapmanın en güzel ayrıcalıklarından bir tanesi de şık bir düğün salonunun varlığı oluyor. Yeni yaşamına 400 kişi kapasitesindeki görkemli bir balo salonunda kutladıktan sonra otelin balayı ayrıcalıklarından yararlanarak kutlamana devam edebilirsin.

Granada Luxury Beach Balayı Fiyatları

Granada Luxury Beach balayı fiyatları ise aldığın hizmete değiyor. Toplamda 8 gecelik bir balayı rezervasyonu yapacaksan minimum fiyatları 13.970 TL’den başlıyor. Bu fiyatlar 2 kişi için geçerli olmakla beraber tercih edilecek mevsim sezonuna ve oda seçimine göre belirleniyor. 📍Granada Luxury Beach adresi: Avsallar Mahhallesi, İncekum Caddesi Antalya / Türkiye.

En Yüksek Puanlı Alanya Balayı Otelleri

Önceden balayı yapan ve balayı otelleri arayışında olan çiftler tarafından beğenilen Alanya balayı otellerini senin için bir araya getirdik. Bu otellerin tercih edilme sebepleri genel olarak hijyenik, 5 yıldızlı ve konforlu olmalarının yanında geniş hizmet yelpazesine sahip olmaları şeklinde görülüyor. Bu otellerin başında ise hiç şüphesiz Delphin Deluxe Resort geliyor. 👍 En yüksek puanlı Alanya balayı otellerine ek olarak Litore Resort Hotel & Spa, Q Premium Resort, Saphir Resort ve Utapia World Hotel geliyor. Aşağıda incelediğimiz birbirinden güzel bu 5 otelin 7 gecelik rezervasyonu için ortalama fiyatları ise cazip aralıklardan başlıyor.

Delphin Deluxe Resort

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Balayına dair aradığın her şeyi bulabileceğin bir otelle tanışmak ister misin? Delphin Deluxe Resort her şey dahil hizmetiyle tatildeki her gününü dolu dolu yaşamana olanak sağlıyor. Sabahları ister yogayla güne başlayabilir istersen de doğa yürüyüşü yapabilirsin ve ardından özel havuz veya plaj seçeneklerinden yararlanarak güneşin tadını çıkarabilirsin. Akşamında ise canlı müzik, lunapark, dans showları, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin.

Delphin Deluxe Resort Balayı Fiyatları

Delphin Deluxe Resort Alanya balayı fiyatları 6.000 TL’den başlayarak oda seçimi, rezervasyon tarihi ve hizmet tercihlerine göre 13.000 TL’ye kadar değişebiliyor. Balayı rezervasyonlarında ise sana özel ve ücretsiz konsept paketi sunuluyor. Bunun içerisinde manzaralı oda, ilave mini bar, ücretsiz a la carte, plaj çantası içerisinde hediyelik, ilk güne özel oda kahvaltısı ve her gün için gazete olanakları bulunuyor. 📍Delphin Deluxe Resort adresi: Okurcalar, Alparslan Türkeş Blv No:257, 07415 Alanya/Antalya.

Litore Resort Hotel & Spa

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Masmavi bir deniz ve yemyeşil tepeler arasında yer alan Litore Resort Hotel & Spa, romantik bir balayı yaşamana olanak sağlıyor. Burada kendini bırakarak aşkın tadını doyasıya çıkarabilirsin. İstersen güneşin altında dalga seslerine, istersen de akşam yıldızların altında rahatlatıcı bir jakuziye karış. Aradığın romantik deneyim ne olursa olsun, onu burada bulabilirsin. ❤️

Litore Resort Hotel Balayı Fiyatları

Peki, "Litore Resort Hotel balayı fiyatları nedir?" diye sorarsan eğer 7 geceliğinin minimum 5.500 TL’den başladığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu fiyat standart ve karaya bakan oda için geçerli olmakla beraber oda seçimiyle fiyatların değiştiği görülüyor. Jakuzili balayı süitleri ise yine 7 gece konaklamalı fiyatları 11.000 TL’den başlıyor. 📍Litore Resort Hotel & Spa adresi: Okurcalar Şarburun Merkez Cad No:5, 07415 Alanya/Antalya.

Q Premium Resort Balayı

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Düğün stresini geride bıraktın ve artık sakin bir şekilde dinlemenin vakti geldi değil mi? Öyleyse Alanya’da hizmet veren Q Premium Resort Hotel, aradığın sakinliği ve huzur sana fazlasıyla veriyor. Özellikle masaj ve spa hizmetleriyle tüm stresini atabilme imkanın bulunuyor. Ayrıca bu otelde her mevsim balayı gerçekleştirebilsin. Kapalı havuz ve welness hizmetleriyle kış aylarında bile lüks bir balayı gerçekleştirebiliyorsun.

Q Premium Resort Balayı Fiyatları

Q Premium Resort iki kişi ve tek gecelik konaklama fiyatları 877 TL’den başlıyor. 7 gecelik bir balayı planlıyorsan eğer 2 kişi her şey dahil fiyatları 5.800 ile 8.800 TL aralığında başlıyor. Fiyatların belirlenmesinde en önemli etken rezervasyon içeriği ve tarih oluyor. 📍Q Premium Resort adresi: Alara Turizm Merkezi A.Türkeş Bulvarı No:267 Okurcalar / Alanya / Antalya.

Saphir Resort

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya balayı otelleri arasında en yüksek puana sahip olan bir diğer otel ise Saphir Resort & Spa olarak karşımıza çıkıyor. 3 adet balayı süit odası bulunuyor. Bu odalar son derece lüks ve konforlu bir şekilde dizayn ediliyor. Odanın tasarımında denize bakan hoş bir balkonda bulunuyor. 🌊 Otelin içerisinde ise kaliteli bir tatil geçirmen için her şey incelikle düşünülmüş. Yüzme havuzu, su parkı, doğa yürüyüşü yapabileceğin noktalar, restoranlar ve gece eğlence mekanları gibi A’dan Z’ye hizmet veriyor.

Saphir Resort Balayı Fiyatları

Saphir Resort balayı fiyatlarıyla da puanları üzerine topluyor. 7 gecelik balayı süiti için belirlenen minimum fiyat 7.000 TL olarak görülüyor. Bu fiyatları rezervasyon tarihine göre belirleniyor ve 13.000 TL’ye kadar değişebiliyor. Belirlenen fiyatlar her şey dahil ve balayı konsept paketini kapsıyor. 📍Saphir Resort Spa Alanya adresi: Okurcalar Mah. İlifos Cad. No:28 Alanya/Antalya.

Utopia World Hotel

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Balayında gerçek dünyadan büyülü bir ütopyaya gitmek ister misin? Utopia World Hotel, tenha bir tepede, kalabalıktan uzak ve panoramik bir Akdeniz manzarası eşliğinde masal gibi bir balayı yaşatıyor. Hizmet anlamında da beklentilerini fazlasıyla karşılayacak olan otelin tasarladığı balayı paketiyle de tatlı sürprizlere doyamayacaksın. Odalarının her biri ise deniz ve doğa manzarasına bakıyor. Dublex, standart, kral ve kraliçe süitleri olduğu gibi teraslı ve villa tipinde oda hizmetleri de veriliyor. 🍾

Utopia World Hotel Balayı Fiyatları

Utopia World Hotel balayı fiyatları 8.000 TL’den başlıyor 20.000 TL’ye kadar değişiklik gösteriyor. Belirtilen fiyatları 5 gecelik konaklamalarda geçerli oluyor. Fiyatlar ultra her şey dahil oluyor. Bunlara ek olarak balayı konsepti adında otel tarafından hediye ve indirimler sağlanabiliyor. 📍Utopia World Hotel adresi: Beldesi Karagedik Mavkii, Merkez Sk., 07430 Alanya/Antalya.

En Uygun Fiyatlı Alanya Balayı Otelleri

Evlenecek çiftler balayı sürecine gelene kadar fazlasıyla stres ve harcama yapıyor. Eminiz ki sende bu zorlu süreçlerden geçtin ve güzel bir tatili fazlasıyla hak ediyorsun. Biz de buna dayanarak bütçeni zorlamadan stresini atıp eğlenebileceğin en uygun Alanya balayı otellerini tek tek araştırdık. Listemizde uygun fiyatlarıyla Hedef Resort, Hotel Anitas, Alaiye Resort & Spa, İncekum Beach Resort Hotel ve Kemal Bay Hotel ön plana çıkan oteller arasında yer alıyor. Bu otellerin en güzel yanlarından biri ise her şey dahil paket imkanı ve balayı konseptlerinin ücretsiz oluşu oluyor.

Hedef Resort

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Her mevsim balayı yapabileceğin Hedef Resort & Spa 5, bir otelde olması gereken birçok hizmeti sağlıyor. Bunların başında elbette güneşin tadını doyasıya çıkartabileceğin plajı, yüzme havuzu ve eğlenceli vakit geçirmek için su parkı olanakları bulunuyor. 😍 Otel odalarında ise yüksek tavanlı mimarisi ve tasarımıyla samimi olduğu kadar ferah bir ambiyans sunuyor. Balayı rezervasyonlarında ise balkonlu odalar sana özel tahsis ediliyor.

Hedef Resort Balayı Fiyatları

Hedef Resort Hotel Spa 7 gecelik balayı fiyatları yalnızca 3.150 TL’den başlıyor. Üstelik belirlenen bu fiyata ultra her şey dahil olması bütçeni rahatlatıp gönül rahatlığıyla tatil yapmanı sağlıyor. Balayı konsept içeriğinde ise istenilen bir gün oda kahvaltısı, oda süsleme ve oda ikramı hizmetleri bulunuyor. Balayı rezervasyonlarında ücretsiz olarak sağlanıyor. 📍Hedef Resort adresi: Konaklı, Saray, Gemicioğlu Sk NO 2, 07491 Alanya/Antalya.

Hotel Anitas

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya’nın en uygun fiyatlı balayı otelleri arasında bulunan Hotel Anitas, tecrübeli ve kaliteli hizmet anlayışıyla ön plana çıkıyor. Otelin en güzel ayrıcalıklarından biri her odasında denize bakan bir balkon bulundurması oluyor. Her şey dahil konseptten yararlanmak istersen ücretsiz olarak kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin yanında tüm gün gözleme, çay, ayran ve kurabiye gibi servisler yapılıyor.

Hotel Anitas Balayı Fiyatları

Anitas Beach Hotel balayı fiyatları tek geceliği minimum 876 TL’den başlayarak 1.056 TL’ye kadar değişebiliyor. Anitas Hotel fiyatları belirlerken her şey dahil paket içeriğinde alkollü ve alkolsüz oluşu büyük önem kazanıyor. Ayrıca balayı süitlerinde ve konsept seçimlerinde fiyatlarda değişiklikler yapılabiliyor. 📍Hotel Anitas adresi: Konaklı Mh, 07491 Alanya/Antalya.

Alaiye Resort & Spa

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya’da en uygun fiyatlarda lüks bir tatil yapmak artık hayal değil. 🤩 Alaiye Resort & Spa Hotel bazı lüks otellerin bile yapmadığı ayrıcalıkları sağlıyor. Bunlardan birkaçına örnek verecek olursak eğer öncelikle her gün doldurulan ücretsiz minibar olanağı, sadece lobide değil odalarda da ücretsiz wifi, ücretsiz a'la carte restaurant gibi önemli hizmetler örnek verilebilir. Ek olarak spor aktivitelerinin birçoğu da yine ücretsiz bir şekilde sağlanıyor.

Alaiye Resort Balayı Fiyatları

Tüm bu hizmetler karşılığında sunduğu fiyatlarla en çok tercih edilen balayı otellerinin arasında yer alıyor. Alaiye Resort tek gece ve iki kişi konaklama fiyatları 840 TL’den başlıyor. Her şey dahil paket 7 gecelik konaklamalarda ise minimum fiyatları 5.800 TL’den başladığı görülüyor. 📍Alaiye Resort & Spa adresi: İncekum, 07407 Alanya/Antalya.

İncekum Beach Resort Hotel

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Alanya’nın en iyi balayı otellerinden biri olan İncekum Beach Resort Hotel, adını sağladığı hizmetlerle sıkça duyurmuştur. Deniz, kum ve güneş severler için denizinin sığ ve kumlu olduğunu söyleyebiliriz.💓 Ayrıca mavi bayrak alarak temiz ve kaliteli olduklarını ispatlamış oluyor. Bunlara ek olarak yeme ve içme açısından işinde başarılı aşçılarla günün üç öğününde de açık büfe hizmeti veriyor.

İncekum Beach Resort Balayı Fiyatları

İncekum Beach Resort balayı fiyatları 7.000 TL’den başlıyor. 1 haftalık konaklama için geçerli olan bu fiyatların belirlenmesinde oda seçimi önemli bir rol oynuyor. Buna bağlı olarak fiyatlar 11.000 TL’ye kadar değişikliğe uğrayabiliyor. Ayrıca minimum 3 gece konaklama sınırı bulunuyor. 📍İncekum Beach Resort Hotel adresi: Yeni Cami Karşısı İncekum Mevkii Alanya – Antalya.

Kemal Bay Hotel

En Çok Tercih Edilen Alanya Balayı Otelleri

Son olarak beklentilerini fazlasıyla karşılayacak ve tatil sonunda yüzünde gülücüklerle ayrılacağın bir otel ile seni tanıştıracağız. 🏖 Kemal Bay Hotel, güler yüzlü ekibi ve eğlenceli aktiviteleriyle tüm stresini alıp götürüyor. Deniz manzaralı şık restoranda ise her damak zevkine uygun lezzetli tatlar tatmana imkan sağlıyor. Otel, bir an bile sıkılmana fırsat bırakmıyor. Spa, masaj ve hamam gibi rahatlatıcı hizmetlerin yanında animasyon ve canlı müzik hizmetleri sunuyor.

Kemal Bay Hotel Balayı Fiyatları

Kemal Bay Hotel balayı fiyatları toplamda 7 gecelik bir konaklamada minimum 6.400 TL’den başlıyor. Standart ve karaya bakan oda tercihinde geçerli olan fiyat deniz manzaralı oda seçtiğinde 6.700 TL’ye kadar değişebiliyor. 📍Kemal Bay Hotel adresi: Konaklı mh Mustafa Kemal bulvarı No 154/A (554,94 km) 07490 Alanya/Antalya. Alanya balayı otelleri üzerine yaptığımız incelememizin sonuna geldik. Aradığın balayı otelini içeriğimizde bulduysan eğer yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsin. Şimdiden iyi tatiller dileriz. ☀️

İlgili Makaleler

0
%