abant-bungalov-evleri-1
abant-bungalov-evleri-1

En Çok Tercih Edilen Abant Bungalov Evleri

Doğal güzelliklerle çevrili bir yerde balayı tatilini geçirmek istersen Abant bungalov balayı evlerini değerlendirebilirsin. 😊 Abant'ta eşsiz bir manzara eşliğinde ağaç evlerde konaklayabilirsin. Tatil boyunca temiz hava eşliğinde dinlenebilecek, huzurlu ve yenilenmiş hissetme imkanı bulacaksın.

En romantik Abant balayı bungalov evlerini balayı çiftleri için listeledik. Sen de hangi bungalow evde kalacağına karar veremediysen listemizi inceleyerek fikir edinebilirsin.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Doğa Köşkü

En güzel Abant balayı bungalov evlerine Doğa Köşkü ile başlayalım. Burada hem bungalov ev, hem de otel odası konseptli konaklama seçenekleri bulunuyor. Otantik bir balayı tercih ediyorsan bungalov evleri kiralamanı öneririz.

Otelde sabahları kahvaltı hizmeti de veren bir adet alkolsüz restoran bulunuyor. Dilersen bu restoranda akşam yemeklerini de yiyebilirsin.

Çeşit çeşit ağaçla çevrili bahçesiyle Doğa Köşkü'nde birbirinden lezzetli yemekler seni bekliyor olacak. 👩‍🍳Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Doğa Köşkü Balayı Fiyatları

Doğa Köşkü balayı fiyatları 794 TL'den başlıyor. En uygun fiyatlar hakkında bilgi edinmek için otelle iletişim kurabilirsin.

Avantajları

  • Bungalov evlerde kablosuz internet ve özel lavabo ile banyo bulunuyor.
  • Araçla seyahat ediyorsan ücretsiz otopark hizmetinden yararlanabilirsin.
  • Abant Gölü ile otel arası yalnızca 13 km.
  • Dağ manzaralı odalarla güzel sabahlara uyanabilirsin.

Doğa Köşkü'nün tam adres bilgisi şu şekilde: Abant Yolu Üzeri 12.km Mehel Köyü Mevkii, No:58, 14030 Merkez/Bolu.

Adrese nasıl gidilir diye soruyorsan hemen cevaplayalım. Pansiyona gelirken 22 numaralı otobüsü kullanman yeterli olacaktır.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

2. Yeşil Ev Masal Evleri Bungalov

Abant'ın popüler bungalov evlerinden Masal Evleri ile listemize devam edelim. 3 yıldızlı, kaliteli hizmeti ile öne çıkan Masal Evleri ismine uygun olarak misafirlerini masallar dünyasına götürüyor. 😍 Kimi odalarda jakuzi imkanı da sunan otel romantik bir balayı için oldukça ideal.

Doğa ile sarmalanmış, ağaçlarla çevrili bu güzel bungalov evlerde hem yaz, hem de kış sezonunda konaklanabiliyor. Balayını hangi tarihlerde yaparsan yap buraya geldiğinde dolu dolu bir tatil geçireceğine emin olabilirsin.

Yeşil Ev Masal Evleri Bungalov Balayı Fiyatları

Masal Evleri Bungalov balayı fiyatları 1.200 TL'den başlıyor. Otelle iletişime geçerek balayı odası için en iyi fiyatları öğrenebilir, tüm detaylar hakkında bilgi alabilirsin.

Avantajları

  • Ücretsiz kablosuz internet hizmetiyle en güzel manzara fotoğraflarını paylaşabilirsin.
  • Otel restoranında sunulan kahvaltı ile kendini şımartabilirsin.
  • İşletmeye ait otopark alanı da bulunduğundan aracını güvenle park edebileceksin.

Yeşil Ev Masal Evleri için adres bilgisi şu şekilde: Abant Yolu 5. Km, 14030 Akçaalan/Bolu Merkez.

Otele 14 veya 22 numaralı otobüsleri kullanarak ulaşabilirsin.

3. Abant Villa Otel & Bungalow

En kaliteli Abant bungalov balayı evleri arasında Villa Otel ve Bungalow'u saymazsak olmaz. 🤩 Konaklama sırasında kendini evinde gibi hissedeceğin bu otelde Gölcük, Yedigöller veya Delüks isimli şömineli bungalovlarda kalabilirsin. Delüks bungalovunda jakuzi de bulunduğunu ekleyelim.

Sabah kahvaltılarını da otelin şık ve temiz restoranında yapabilirsin. Gün içinde yeme içme konusunda da Abant Villa restoranından faydalanabilirsin.

Abant Villa Otel & Bungalow Balayı Fiyatları

Abant Villa Otel & Bungalow balayı fiyatı 1.283 TL'den başlıyor. İşletme yetkilileri ile görüşerek erken rezervasyon gibi fırsatlar hakkında bilgi edinebilirsin.

Avantajları

  • Odalarda kablosuz internet bulunuyor.
  • Ücretsiz otopark alanına aracını park edebilirsin.
  • Abant Gölü'ne sadece 13 km sonra ulaşabilirsin.

Abant Villa Otel'in açık adresi ise şöyle: Akçaalan Mevkii, Abant Yolu, Köyiçi 8.Km, 14300 Merkez/Bolu.

Otel tarafından sunulan gidiş dönüş havaalanı servisi ile ulaşımını sağlayabilirsin.

4. Habitat Mesire Bungalov Evler

Listemizde sıra Yedigöller Milli Parkı'nda yer alan Habitat Mesire Bungalov Evleri'ne geliyor. Balayında Yedigöller'i ziyaret etmeyi planlıyorsan buraya gelebilirsin.

Habitat Mesire'nin en önemli özelliği milli park içinde hizmet veren tek konaklama alternatifi olması.

Bungalovlar park içindeki Büyük Göl'ün hemen yanında kapılarını açıyor. Ağaç evlerde mutfak, barbekü alanı ve banyo gibi imkanlar da sunuluyor. Kimi bungalovların bahçesinde şömine de yer almakta.

Habitat Mesire Bungalov Evler Balayı Fiyatları

Habitat Mesire Abant Bungalov balayı fiyatları ortalama 1.643 TL bandından açılıyor.

En iyi fiyatları öğrenmek istersen işletmeyle iletişime geçebilirsin.

Avantajları

  • Habitat Mesire'de belirli bir ücret karşılığında kahvaltı yapabilirsin.
  • Ücretsiz bir şekilde kablosuz internete bağlanabilirsin.
  • Dilersen otopark alanını da kullanabilir, aracını güvenle park edebilirsin.

Habitat Mesire'nin tam adresi şöyle: Yedigöller Yolu, 81952 Merkeşler/Yığılca/Düzce.

Yedigöller'e toplu taşıma ile ulaşmak mümkün olmadığından taksi veya özel araç gibi alternatifleri değerlendirebilirsin.

5. Bahçeli Köşk Otel & Bungalov

Akçaalan Köyü'nde misafirlerini bekleyen Bahçeli Köşk Otel & Bungalov güzelliği ile dikkat çekiyor. Bu otelin en güzel özelliklerinden birisi de bungalov evlerde evcil hayvanların konaklamasına izin vermesi. Sen de balayında tüylü dostunu yanında görmek istersen buraya gelebilirsin.

Bungalov haricinde jakuzili ve şömineli özel odalarda da kalabilirsin. Otelde alkollü alkolsüz içecekler almak için bir bar bölümü ve yeme içme için restoran kısmı da yer alıyor.

Bahçeli Köşk Otel & Bungalov Balayı Fiyatları

Bahçeli Köşk Otel & Bungalov balayı fiyatları 1.342 TL'den başlıyor. Erken rezervasyon yaptırarak en uygun fiyatlarla konaklamanın keyfini çıkarabilirsin.

Avantajları

  • Otelde ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet hizmeti bulunuyor.
  • Odalarda ve bungalovlarda klima olanağı misafirlerin kullanımına sunuluyor.

Bungalov evlerin tam adresi Akçaalan Köyü No:38/A-1, Abant Yolu 9.Km, Bolu şeklinde. Buraya 22 numaralı otobüsle rahatça gelebilirsin.

6. Pelit Restaurant & Bungalow

Otantik bir balayı deneyimi için Pelit Restaurant & Bungalow'u tercih edebilirsin. Ağaç evlerinin huzurlu havası ile öne çıkan Pelit Bungalow Evleri Abant'ta oldukça popüler. ✨ Restoran bölümüyle de harikalar yaratan otel balayı çiftlerini bekliyor.

Abant balayı bungalov otelinin bahçesinde temiz havada vakit geçirebilir, ağaç mobilyalarda çay, kahve içerek eşinle sohbet edebilirsin.

Pelit Restaurant & Bungalow Balayı Fiyatları

Pelit Butik Bungalow balayı fiyatları 1.250 TL'den başlıyor. Burada konaklamayı planlıyorsan otelle iletişime geçebilir, indirimli fiyatları öğrenebilirsin.

Avantajları

  • Otelde yer alan ücretsiz otopark alanına aracını güvenle park edebilirsin.
  • Kablosuz internet hizmeti ile dünyayla bağlantını kesmeden balayına devam edebilirsin.
  • Restoranda Bolu'ya özgü tatları deneyebilirsin.

Pelit Restaurant & Bungalow'un tam adresi şöyle: Merkez, 14100 Ömerler/Merkez/Bolu, Türkiye. Otele 22 ve 14 numaralı otobüslerle ulaşabilirsin.

7. Abant Korudam Butik Otel & Bungalow Evleri

En güzel Abant bungalov balayı otelleri listemize Korudam Butik Otel ile devam ediyoruz. Farklı bungalov ev konseptleri ile hizmet veren butik otelde klasik bungalovlarda veya üçgen kulübelerde konaklayabilirsin. 😇 Bazı odalarda veranda da yer alıyor. Yeşillikler arasında harika bir balayı geçirmek için buraya gelebilirsin.

Abant Korudam Butik Otel & Bungalow Evleri Balayı Fiyatları

Abant Korudam Butik Otel & Bungalow balayı fiyatları 1.250 TL'den başlıyor. Otelle iletişim kurarak erken rezervasyon yapabilir, uygun fiyatlarla konaklayabilirsin.

Avantajları

  • Otelde ücretsiz kablosuz internet hizmeti bulunuyor.
  • Sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde otelin lezzetli restoranını deneyebilirsin.
  • Otelde düzenlenen rehberli bölge turları ile çevreyi tanıyabilirsin.

Butik otelin tam adresi Abant Yolu 1.Km, 14030 Ömerler/Bolu Merkez/Bolu şeklinde. Buraya 22 veya 14 otobüsleri ile ulaşımını sağlayabilirsin.

8. Abant Garden Butik Otel

Abant Garden Butik Otel geniş alanı ve güzel bahçesi ile balayı çiftlerinin kalbini kazanmayı başarıyor. Otelde 11 adet bungalov ev yer alırken, 1 adet dubleks ev ve 6 adet kamelya bulunuyor. Otelin en iyi özellikleri arasında 1000 kişi kapasiteli leziz restoranını ve organik kahvaltısını gösterebiliriz. 🍳

Abant Garden Butik Otel Balayı Fiyatları

Abant Garden Butik Otel balayı fiyatlarını öğrenmek için otelle iletişime geçebilirsin. Erken rezervasyon gibi olanaklar sayesinde en iyi fiyatlarla otelde misafir olabilirsin.

Avantajları

  • Ücretsiz kablosuz internet ve park alanında yararlanabilirsin.
  • Dilersen çamaşır yıkama hizmetini de değerlendirebilirsin.

Otelin açık adres bilgisi Abant Yolu 5.Km, Akçaalan Mevkii No : 49 /2, 14030 Merkez/Bolu şeklinde. Adrese 22 otobüsüyle gidebilirsin.

Hayalini kurduğun Abant balayı bungalov otelini listemizde bulduğunu umut ediyoruz. 😊 Hayalindeki balayı oteli ile ilgili kafanda soru işaretleri varsa ücretsiz danışmanlık servisimizle iletişime geçebilirsin. Şimdiden iyi tatiller dileriz.

Daha fazlası için: Bizi sosyal medyada takip etmeyi unutma.

İlgili Makaleler

0
%