bustiyer-abiye-modelleri-12
bustiyer-abiye-modelleri-12

Büstiyer Abiye Modelleri

Bu senenin çılgın modası büstiyer abiye modelleri ne gardırobunuzda yer açmaya hazır olun. Büstiyer ve korselerin ön plana çıktığı yeni sezonda özellikle ince bel ve vücut hatlarını otaya çıkarmasıyla kadınlar tarafından hem günlük hayatta hem de büstiyer abiye tarzlarıyla sokakta, davette, özel günlerde karşımıza sıkça çıkmaya başladı. 80’li ve 90’lı yıllarda hayatımıza Vctoria Beckham, Kate Moss gibi dünyaca ünlü isimlerle hayatımıza giren büstiyerler, yılıyla tekrar moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Büstiyer Abiye Modelleri Kulanım alanı geniş olan bu büstiyerler günlük hayatta tek başına, gömlek altına ya da dökümlü transparan parçalarla kombin edilirken, abiye kısmında büstiyer abiye tasarımları bir tarafta sınırları zorlarken diğer tarafta şıklığın ve sadeliğin izlerini taşımaya devam ediyor. Kadınsı, cilveli ve dikkat çeken bir görünüme kavuşmak isteyenler için, dantel detaylı büstiyerlerden taşlı büstiyerlere, deri büstiyerlerden, abartılı tasarımlara kadar kendiniz ve vücut yapınız için en uygun ve şık büstiyer tasarımlarını göreceksiniz.

1- Siyah Büstiyer Abiye ile Gecenin En Asil Şıklığına Sahip Olun

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiyeler tarz olarak fazlasıyla dikkat çekici bir parça olarak karşımıza çıkıyor. Bu parçanın kumaşı, tasarımı ise onu daha da ilgi çekici hale getiriyor. Bu hasarımda da sadeliğin hâkim olmasına rağmen, göğüs altından bağlanan büstiyer abiye modeli fazlasıyla dikkat çekici. Sırt kısmı tamamen kapalı, kolları volanlı bu tasarım, etek detayıyla birlikte Flamenko dansçılarının kıyafetlerini Enza Home - BertaEnza Home - Berta

2- Romantik dokunuşlar…

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiye modelleri nde bu yıl en çok tercih edilen tasarımların başında romantik tasarımlar yer alıyor. Kadınların özellikle abartıdan uzak, bahar havası taşıyan tasarımlara yönelmesi abiyelerde daha fazla çiçek ve pastel tonlarının kullanılmasına yol açmaya başladı. Bu tasarımda da çiçek ve bahar detaylarının çok ince bir şekilde işlendiği büstiyer abiyi görüyorsunuz. Narin aplik çiçeklerin kullanıldığı, yumuşak renk tonlarının harmanlandığı bu büstiyer abiye de büyüleyici, özgür ruhlu ve benzersiz bir görünüme kolaylıkla erişebileceksiniz.

3- Gotic Tarzın Kraliçesi

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiye modelleri nin kendini en farklı yansıttığı tarzlardan biri Gotic tazı abiyeler. Burada kullanılan tül ve transparan detaylar hem seksi hem de çekici bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca Gotic tarzın sınırsızlığıyla abiyeye farklı detaylarla farklı detaylar eklemek özel davetlerde sizin de farkınızı ortaya koyuyor. Bu modelde de siyahın tüm asilliği kullanılmış, büstiyer abiyenin üst kısmı ince puantiyeli transparan kumaşla detaylandırılmış. Abiyenin etek kısmında ise tül ve volanlı parçalar kullanılarak serbest bir hava katılmış. Ayrıca büstiyer abiyede kullanılan spor askılar ise gotic tarzının asiliğini yansıtmayı başarmış.

4- Transparan Detaylarla Göz Alıcı Şıklık

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiyelerde transparan detaylarda sıkça kullanılmaktadır. Özellikle etek kısmında tercihi sade tasarımlardan yana kullanılan abiyelerin büstiyer kısmı tüm dikkati çekecek şekilde hazırlanır. Vişne çürüğü rengin yansıtıldığı bu büstiyer abiyede de elbisenin etek kısmı uzun ve diz altından itibaren dökümlü bir yapıda tasarlanmış. Ancak abiyenin büstiyer kısmına baktığımız zaman, geniş dantel detaylarının kullanıldığını görüyoruz. Kıyafetteki göğüs dekoltesinin yerinde kullanılmasıyla transparan detay ise kumaş üzerine işlenerek transparan tercih edilmemiş. Vücudu saran bu kıyafetle gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

5- Spor – Klasik Uyumu

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiye modelleri nde spor klasik tarzların bir arada kullanımı ve karmaşık bir görüntü yaratmaması kadınlar için her zaman avantaj olmuştur. Bu modelde kalem etek büstiyer abiyede klasik çizginin yanında göğüs kısmında kullanılan spor fermuar detayı abiyenin bütünlüğünü bozmamış. Kadınların özellikle gün aşırı davetlerde tercih etmekten çekinmeyeceği bu model hem siyah beyaz uyumuyla risksiz bir tasarım hem de dikkat çekici bir görünüme kavuşmanız için sizin yardımcınız olabilir.

6- Çılgın Tasarım Aşıkları Buraya

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer modası sınırsızlığın, özgür ve asi ruhun modasıdır. Klasik kıyafetlerde kendini kusursuz gösterirken asi tasarımlarda da yerini kimseye bırakmaya niyeti yok. Özellikle bu modelde büstiyer abiye kategorisinde bulunan ancak üst ve alt kısmındaki uyumsuzluk ahengiyle bu parçanın kullanım alanının sınırsızlığını bir kez daha görüyoruz. Bu tasarımda büstiyer kısmında renkli ve göğüs kısmı sert kalıp modeli kullanılırken, askılı parçaya metal dokunuşlar yapılan deri bir kemer ve diz kapağına kadar uzanan çiçekli bir tül eşlik etmiş. Büstiyerin alt kısmı ise pantolon tasarımıyla bütünleşerek davetlerde farklı bir iz bırakmak isteyen kadınların tercih listesine girmeyi başarmış görünüyor.

7- Büstiyer Korseler Son Dönemin Yıldız Parçası

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiyelerin tamamlayıcısı olan korselerde son dönemlerde kendini tasarımlarda sıkça göstermeye başladı. Bu tasarımda üst kısmı  parlak altın rengi büstiyer, alt kısmında siyal tül detaylı bir kumaşın kullanıldığı dikkat çekiyor.  Kıyafetin top parçası ise bel kısmında bulunan göğüs altından kavisli olarak yerleştirilen ve kalça üstünde biten korse detayı. Büstiyer olarak kullanılan bu detayda şifon askılı üst tasarımının bu büstiyer korse eklemesiyle nasıl basit bir elbiseden bir tasarıma dönüştüğünü görebiliyoruz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

8- Abiye Algılarınızı Yıkmaya Geldik

Büstiyer Abiye Modelleri

Abiy denilince akla ilk gelen, özel tasarımlar, uzun etekler ya da kısa kabarık modeller. Ancak büstiyer modası yeni sezonda bu kuralları yıkmaya başladı. Özellikle davet ve etkinliklerde pantolon – büstiyer tasarımları kadınlar tarafından en çok tercih edilen model olarak vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu tasarımların dikkat çekmesinin nedeni ise kullanılan detaylar. Bu siyah büstiyer abiyede de dikkat edeceğiniz gibi, basit ancak seksi bir büstiyer transparan bir boşluğun ardından siyah bir pantolonla birleştirilmiş. Arada gösterilen küçük transparan detay kıyafetin spor havasını kırarak farklı bir görünüme kavuşmuş. Ayrıca kullanılan yarı saten kumaş da bu büstiyer tulumu gece kıyafetine evrilmesinde oldukça etkili olmuş.

9- Taş ve Gösterişten Vazgeçmeyenlerin Adresi

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer beli gösteren ve vücudu saran modeliyle zaten dikkat çeken bir parça ancak bstiyer abiyelerde kullanılan aksesuarlar, sizi davetlerin en dikkat çeken kadını olmanız için fazlasıyla destekleyecek. Bu modelde de beyaz rengin hakim olduğu büstiyer abiyede kalem etek modeliyle tamamlanan; üst ve alt kısmında taş detalarına yer verildiğini görüyoruz. Metal taşların kullanıldığı bu tasarım büstiyer abiye örneklerin en sade ve en dikkat çekici modelleri arasında ilk sorada yer alıyor.

BONUS! Cesareti Olanlar Buraya!

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiyeler için dikkat çekici parçalar olduklarını daha önce dile getirmiştik. Ancak öyle tasarımlar var ki bunları giymek yürek ister. Bu tasarımlarda da asimetrik kesim, gold ve gümüş detaylarla süslenen büstiyer tasarımlarını görüyorsunuz. Özellikle konseptli davetlerde çok fazla tercih edilmeye başlanan bu tasarımlar, sadelikten uzak, kapıdan girdiği anda akışları üstüne çekmek isteyen kadınlar için ilk tercih olarak karşımıza çıkıyor.

Hangi Vücut Tipi Büstiyer Abiye Modellerinden Uzak Durmalı?

Büstiyer Abiye Modelleri

Büstiyer abiye modelleri iki tasarımdan meydana gelmektedir. Bunlardan biri alt ve üst olmak üzere iki parça diğeri ise elbise ve tulum modelleri. Burada kadınların dikkat etmesi gereken ise bel bölgesi. Eğer bel bölgesinde fazla kilolara sahipseniz iki parçalı Büstiyer abiye modelleri nden uzak durmanız görüntünüz açısından daha hoş bir hal alacaktır. Eğer büstiyer abiye şıklığına ulaşmak istiyorsanız özellikle göğüs altından itibaren dökümlü etek modellerini tercih edebilirsiniz. İddialı olmayı seviyorsanız pullu abiye modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Esra Can

İlgili Makaleler

0
%