beyaz-sakayik-gelin-cicegi-1
beyaz-sakayik-gelin-cicegi-1

Beyaz Gelin Çiçeği Modelleri

Çiçekler gelin adaylarımızın görüntüsünü tamamlayan en önemli aksesuardır. Canlı ve kuru çiçekler, renkli, zarif süslemelerle dikkat çekici bir detaydır. Gelin buketlerinde son zamanlarda renkli seçimler ön plana çıkmaya başlasa da beyaz çiçekler listenin başında yer alıyor. Yazımızda beyaz gelin çiçeği modelleri, önerileri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sizi bekliyor. Seçimizi yapmadan önce yazımızı okumalısınız. Hazırsanız başlayalım. 😊

En Çok Satan Gelin Çiçekleri Hangileri?

Araştırmalarınız esnasında en çok hangi gelin buketi satar sorusuna rastlamışsınızdır. En çok satan on gelin çiçeği listesi şöyledir;Enza Home - BertaEnza Home - Berta

  • Lale
  • Şakayık
  • Ortanca
  • Gül
  • Gerbera
  • Frezya
  • Zambak
  • Dalya
  • Gardenya
  • Lilyum

Gelin Çiçeği Fiyatları Ne Kadar?

Gelin buketleri tercih ettiğiniz modele ve boyuta göre değişiklik gösterebiliyor. Gelin buketi fiyatları ortalama 150 TL’den başlıyor. Fiyatlar 2.000 TL bandına kadar çıkabiliyor.

Hangi Çiçeklerden Gelin Buketi Olur?

Düğün çiçeği olarak canlı ya da kuru bitkileri tercih edebilirsiniz. Lale ve gül seçenekleri sık sık tercih ediliyor. Karanfil, ayçiçeği, papatya, zambak, şakayık seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kuru bitkilerden oluşan bir gelin buketi hayal ediyorsanız cipsolarla süslenen renkli bir model tasarlayabilirsiniz. Kuru lavantalar da gelin ve yaka çiçeği kombinlerinde sık sık karşımıza çıkıyor. 

En Güzel Beyaz Gelin Çiçeği Modelleri

Beyaz rengi düğün zamanı gelin adaylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Renkli kuru bitkiler, kurdele seçenekleri ile gelin buketi renklendirilse de ön plana çıkan beyaz çiçekler oluyor. Şık ve zarif görünen beyaz gelin çiçekleri sizin de beğeninizi kazanacak. En popüler çiçekler lale, şakayık, gül olarak listeleniyor. Detaylı bilgi ve öneriler yazımızın devamında sizi bekliyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Beyaz Lale Gelin Çiçeği

Beyaz lale gelin adaylarının en çok tercih ettiği çiçekler arasında ilk sırada yer alıyor. Sunduğu seçeneklerle diğer çiçeklerin önüne geçiyor. Yalnızca canlı beyaz lale seçeneğiyle sınırlı kalmıyor renkli, yapay seçenekleri gelin adaylarını etkiliyor. Canlı görünümüne yakın ıslak lale seçenekleri karşınıza ilk çıkan modellerden oluyor. Size hatıra kalmasını istediğiniz gelin buketinizi ıslak lale modellerinden seçebilirsiniz. Farklı yapay bitkilerle harmanlayarak hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Aşkı, asaleti ve zarifliği temsil eden lale sizin için de doğru bir seçim olabilir. Özellikle bahar ve yaz mevsimlerinde düğün yapmayı planlayan gelin adaylarımız beyaz lale seçebilir. 100 TL’den başlayan fiyatlarla beyaz lale buketi yaptırabilirsiniz.

Beyaz Gül Gelin Çiçeği

Gelin buketi modellerine yenisi eklense de gülün yerini daima ayrı oluyor. Alışılmış ve şık bir görüntü sunan gül renkli kurdeleler, papatya dokunuşları ile canlanıyor. Yapay seçeneklerinden daha çok canlı olarak tercih edilen beyaz güller düğün öncesindeki nikah törenlerinde masadaki yerini alıyor.Enza Home - Terra

Beyaz gül saflık ve yalınlığı temsil eder. Evlilik sembollerinden sayılan saygı, değer, sağlık değerlerini de içinde barındırdığı kabul edilmiştir. Her gelinlik modeliyle uyum içinde olan gülleri siz de değerlendirebilirsiniz. 150 TL’den başlayan fiyatlarla bir düzine gül alabilirsiniz. Farklı modellerle harmanlanıp hazırlanan gelin çiçekleri fiyatları tercihlerinize göre değişebilir.

Beyaz Şakayık Gelin Çiçeği

Şakayık çiçeği şefkati temsil eden naif modellerden biridir. İlişkinizle bütünleştirdiğiniz anlamlar ve renkleri ön plana çıkararak bu çiçeği tercih edebilirsiniz. Beyaz şakayık gelin çiçeklerinde ön plana çıksa da renkli model isteyen gelin adaylarımız pembe, kırmızı şakayıklarla ufak dokunuşlar yapabilir. İnce tüller, hasır iplerle ek süslemeler yapılan modeller göz alıcı bir hal alıyor.

Şakayıklar diğer modellere göre biraz daha pahalıdır. Çiçeğin açma süresi yaklaşık sekiz yılı bulduğu için bu da fiyatlara yansıyor. Şakayık gelin çiçeği fiyatları ortalama 500 TL’den başlıyor. Yapay şakayıkları ise 100 TL bandından alabilirsiniz.

Beyaz Gala Gelin Çiçeği

Gala çiçeği uzun yıllardır düğün çiçeğini temsil etmektedir. Saflık ve temizlik anlamındaki bu çiçek oldukça zarif bir görüntü sunuyor. Düğünlerde yaka çiçeklerinde, hediye çelenklerde ön plana çıkıyor. Gelin adaylarını temsil eden bu model ortalama 300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 500 TL bandından yukarı çıkan kişiye özel tasarım seçenekleriniz de bulunuyor. Yapay gala çiçeğini 100 TL’den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz. Mavi, kırmızı, pembe ve mor gibi birçok seçeneğiniz bulunuyor.

En zarif gelin çiçeği modelleri burada sizi bekliyor.

Damat Yaka Çiçeği

Gelin çiçekleri ve yaka çiçekleri genellikle uyumlu olması için aynı modellerden seçiliyor. Damadın kravat, yaka mendili, yaka çiçeği birbiriyle bir bütün olmalı. Bu sebeple gelin buketi seçiminde damadın yaka çiçeği detaylarını da dikkate alarak seçim yapmalısınız. Kuru bitkiler varsa lavanta ve cipso detaylardan, tercih ettiğiniz çiçeğin minimal halinden bir yaka çiçeği yaptırabilirsiniz. Yaka çiçeği fiyatları 30 - 50 TL bandından başlıyor.

En güzel damat yaka çiçeği modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Gelin çiçeği seçimizde siz yardımcı olmak için detaylı bir araştırma yaptık. En zarif, gösterişli, uygun fiyatlı seçenekleri bir araya getirdik. Siz de en sevdiğiniz modeli yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Mutluluklar dileriz. 😊

İlgili Makaleler

0
%