abiye-fiyatlari-1
abiye-fiyatlari-1

Askılı Abiye Modelleri

Düğün sezonunda en çok sorulan sorulardan biri hangi abiyeyi tercih edeceğiniz oluyor. Uzun ve kısa abiye modelleri birbirinden şık detaylarla birleşiyor. Gecenin en iddialı abiyesini taşımak isteyenler için zarif ve askılı abiye modellerini bir araya getirdik. Kalın ve ince ip askılı modeller, renk önerileri, aksesuar seçimi, fiyatları ve daha fazlası yazımızda sizi bekliyor. Hazırsanız askılı abiye modelinizi beraber seçelim.

Abiye Fiyatları Ne Kadardır?

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Sıkça sorulan abiye fiyatları sorusuna cevap vermeden önce satın alma ve kiralama seçeneğiniz olduğunu hatırlatmak isteriz. Size önereceğimiz mağazalardan hazır kalıp abiyeleri uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz. Abiye satın almak isterseniz ortalama 1.500 TL bandından başlayan kişiye özel tasarım seçenekleri bulunuyor. 1.000 TL altında daha sade ve klasik modelleri bulma imkanınız da var. 3.000 TL üzerine çıkan ünlü markalar için ise sezon indirimlerini takip edebilirsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Abiye Nereden Alınır?

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Düğün, kına gecesi, mezuniyet, nişan ve diğer özel geceler için abiyelerinizi mağazalardan satın alabilirsiniz. Alternatif olarak son zamanlarda popüler olan online alışveriş sitelerini de tercih edebilirsiniz. En az iki hafta önce sipariş vererek iade ev değişim işlemleri için zaman yaratabilirsiniz. DüğünBuketi.com takipçilerine özel indirimlerden yararlanmak için sitemizdeki abiye mağazalarına göz atabilirsiniz. En popüler abiye mağazaları burada sizi bekliyor.  

En Popüler Askılı Abiye Modelleri

En şık abiye modellerini sizin için bir araya getirdik. İnce ve kalın ip askılı, uzun, kısa, renkli abiye modelleri ile en sevdiğiniz kesimi seçebilirsiniz. Aksesuar ve ayakkabı ile tamamlayacağınız kombininiz herkes tarafından çok beğenilecek. İp askılara eklenen inci detaylar, elbisedeki fırfırlar ve tüllerle göz alıcı bir model tercih edebilirsiniz. Abiye seçiminize karar veremediyseniz yazının sonunda ne istediğinizi bulacağınıza eminiz.

Kalın Askılı Abiyeler

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Askılı abiyelerde ip detayları kalın ve ince olarak değişiyor. Seçim tamamen sizin zevkinize bırakılıyor. Omuzlarınızı daha çok ön plana çıkarmak istiyorsanız ince ip askılı seçimler daha mantıklı oluyor. Geniş omuzları biraz daha kapatmak isteyenler ise seçimini kalın askılı modellerden yana kullanıyor. Kalın askılı abiyelerde detaylar ve işlemeler varsa aksesuar seçimizi kesinlikle küpeden yana yapmalısınız. Zarif ya da dikkat çekici küpeler oldukça şık duracaktır. Elbette olmazsa olmaz dediğimiz topuklu ayakkabılar, ayakkabı tokaları da seçenekleriniz arasında yer alıyor. Gecenin en iddialı kombini sizin olacak. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İnce Askılı Abiyeler

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Bu sezon davetlerde en çok ön plana çıkan model şüphesiz ince askılı saten elbiseler oldu. Her rengiyle sezona damga vuran saten elbiseleri şık ceketler, çanta ve aksesuarlarla kombinleyerek tercih edebilirsiniz. Yeşil tonları, pembe ve siyah satenler en çok satanlar arasında ilk sıralara yerleşti bile. Tercih edeceğiniz saten elbiseniz de sırt detayları varsa saçlarınızı toplu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. İddialı ve dikkat çekici sırt dekoltesini toplu bir saçla desteklemek güzel bir fikir. Soft renklerde ince askılı abiye seçimlerinizde işleme ve dantel detayları yoksa, ışıltılı takılar ve iddialı bir makyajla tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Uzun Askılı Abiyeler

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Uzun askılı abiyelerde en çok tercih edilen modeller balık ve a kesim oluyor. Uçuş uçuş etekler, vücudu saran pileler, fırfırlar ve bacak dekoltesi ile uzun süre odak noktası olabilirsiniz. A kesim modellerde eteklerde dantel ve işlemelere yer verebilirsiniz. İnce belinizi ve zarif boynunuza dikkat çekecek dokunuşlarla konforlu bir gece geçirebilirsiniz. Şık bir kolye ve bileklikle tamamlayacağınız aksesuar seçiminize hacimli kirpikler eşlik edebilir. Yırtmaç detaylı elbiselerde en çok dikkat etmeniz gereken nokta ayakkabı seçimiz olacaktır. Platform topuklar, stilettoların yanı sıra bağlama detayları olan ayakkabılar da tercih edebilirsiniz.

Kısa Askılı Abiyeler

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

After party ve mezuniyet törenleri için en çok tercih edilen model kısa askılı abiyeler oluyor. Simli, payet ve pul detaylı abiyeler after partylerde herkesin odak noktası olmanızı sağlıyor. Gösterişli elbise seçimizi saç ve makyaj tamamlayarak geceyi eğlenceli şekilde tamamlayabilirsiniz. Çanta ve ayakkabı seçimizde iddialı renklere yer verebilirsiniz. Mezuniyet törenlerinde de kısa elbiseler sıklıkla tercih ediliyor. Cüppe altında en şık görünene siyah ve kırmızı kısa abiyelere siz de seçenekleriniz arasında yer vermelisiniz. Konforlu bir topuklu ayakkabı gün boyu ayakta kalacağınız için kurtarıcınız olacaktır. Siyah ipli bir elbise, kırmızı topuklu ayakkabı, şık aksesuarlar ve dalgalı saçlar işte hazırsınız! Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Büyük Beden Abiyeler

Askılı Abiye ModelleriAskılı Abiye Modelleri

Derin sırt dekolteleri, bacak yırtmaçları, göz alıcı işlemeler ile birbirinden şık büyük beden abiyeler sizi bekliyor. Tercih ettiğiniz renk ve desenlerde dilediğiniz modeli tasarlayabiliyorsunuz. İnce ve kalın ip askıları, asimetrik desen kesim detayları bir arada oldukça şık görünüyor. Daha ince ve uzun görünmek için a kesim ve balık modeller tercih edebilirsiniz. Bel detayları ile dikkatleri ince belinize çekerek basenleri geri plana atabilirsiniz. Yüksek topuklu ayakkabılar daha uzun ve dikkat çekici görünmenizi sağlayacaktır. Topuz ya da at kuyruğu seçimleriniz ile boynunuza dikkat çekerek aksesuar kullanımında özgür olabilir. Zarif çantalar ile tamamlayacağınız görüntünüz herkesin hayranlıkla bakmasını sağlayacak. Büyük beden abiye ve nişanlık hakkında merak ettiğiniz her şey burada. Sizin için birbirinden şık askılı abiye modellerini bir araya getirdik. Siz de en sevdiğiniz modelleri bizimle paylaşarak diğer okuyucularımıza ilham olabilirsiniz. DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçerek size özel abiye kampanyalarından haber olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%