ankara-dugun-organizasyon-firmalari-002
ankara-dugun-organizasyon-firmalari-002

Ankara Düğün Organizasyon Firmaları

Başkent, düğünlerin doyasıya eğlenceyle yaşandığı ve pek çok Ankara düğün organizasyon firmasının bulunduğu ilimizdir. Özellikle Ankara oyun havaları, ülkemizde hatta gurbette bile düğünlerde en çok çalınan müzik türü olmuştur. Misket ve Hüdayda’nın yanı sıra Ankara’nın bağları ve Çekirge gibi şöhret sahibi oyun havaları ile çiftler, aileleri ve davetliler eğlence dolu bir düğün geçirirler. Ankara Düğün Organizasyon Firmaları Organizasyon firmaları çeşitli paketler halinde düğün hizmeti sunarak, talebe istinaden bu paketlerde değişikliğe de gidebilmektedirler. Düğünler yemekli bir şekilde talep edildiğinde catering firmaları devreye girmekte olup, çeşitli menüler sunmaktadırlar. Kimi kırmızı et menüsü sunarken kimi de beyaz et menüsü sunarlar. Kimi de bu hususta seçimi düğün sahiplerine bırakmaktadır. Ayrıca diyet menü, diyabet menü, vejetaryen menü ve çocuk menüsü de bazı Ankara düğün organizasyon firmaları tarafından sunulabilmektedir. Ankara Düğün Organizasyon Firmaları Çocuklar konusunda aktiviteler düzenleyen kimi firmalar da aileleri rahatlatmakta, yüz boyama, kum boyama, oyunlar, palyaço gösterileri ile çocuklara hoşça vakit geçirtmektedirler. Şehir içinde ve şehir dışında pek çok düğün salonu bulunan Ankara’da kır düğünleri de revaçtadır. Çim zemin üzerinde harika düğünler organize edilebilmektedir.

Ankara Düğün Organizasyon Hizmetleri

Ankara Düğün Organizasyon Firmaları

Her şey dahil Ankara düğün organizasyon paketlerinde masa ve sandalye süslemeleri, gelin ve damadın oturduğu nikah masası ve sandalyelerinin süslemeleri, gelin yolu, orkestra, sanatçı, konfeti ve volkan gösterileri, görüntü – ses – ışık sistemleri, düğün pastası, düğün yemeği veya kokteyl ikramlıklar, mekan süslemesi, fotoğraf ve video çekimleri bulunmaktadır. Ekstra hizmet talepleri de değerlendirilmekte ve buna göre fiyatlar artmaktadır. Örneğin düğün esnasında çeşitli ikramlar yapan şerbetçi, Osmanlı macuncusu, pop corn arabası, pamuk şeker arabası, havai fişek gösterileri, DJ görevlendirmesi ekstra hizmetler olabildiği gibi, pakete dahil edilebilmektedir. Ankara Düğün Organizasyon Firmaları Sandalyeler kollu ve kolsuz plastik olabildiği gibi Tiffany, Napolyon gibi çeşitli adlara sahip olabilmektedir. Firmalardan bazıları demo masa ve menü tattırımı yaptırmaktadır. Bu şekilde müşteri memnuniyeti yukarılara çekilmektedir. Ekstralardan biri olan araç kiralama hizmetleri Ankara düğün organizasyon paketi kapsamında düşünülebilmektedir. Hatta düğün aracı süslemesi de söz konusu olabilmektedir. Barkovizyon gösterileri ile de çiftlerin bebeklikten yetişkinliğe yaşamlarından kesitler sunulabilmektedir. Bu durum çiftleri, aileleri ve davetlilere duygu-yoğun anlar yaşanmasına neden olacaktır. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Ankara Düğün Organizasyon Fiyatları

Ankara Düğün Organizasyon Firmaları

Kimi Ankara düğün organizasyon firmaları beş yıldızlı oteller de düğün hizmeti vermekte, gelin ve damat ile ailelerine konaklama hizmeti de verebilmekteler. Davetlilere ikram konusunda yemekli düğünler ve kokteyl düğünler söz konusudur. Düğünün zamanlaması da fiyatta belirleyici unsur olmaktadır. Hafta içi yapılan düğünler hafta sonuna göre daha ucuz olmaktadır. Lüks düğün salonlarından hesaplı fiyatlarla yararlanabilmek için mutlaka erken rezervasyon seçeneği kullanılmalıdır. Ankara Düğün Organizasyon Firmaları Sezon sonu indirimleri de takip edilebilir. Otopark sorununun pek söz konusu olmadığı başkentte, düğün salonlarının bir kısmında davetlilere özel vale hizmeti bulunabilmektedir. Düğüne geç kalmak istemeyen davetlilerin araçlarını valelere emanet etmesi yerinde bir davranıştır. Fotoğraf ve video hizmetleri düğünler için vazgeçilmez unsurlar arasında olup, düğün salonu fotoğrafçıları ile çalışmak söz konusu olabilmektedir. Düğünden önce kuaförden başlayan çekimler mevzu bahis olabilir. Düğün esnasında, takı merasimi sırasında, dans müziklerinde yapılan çekimler düğünü ölümsüz kılan unsurlardan biri olmaktadır. Hatta bir adım daha atılarak Ankara’nın turistik mekanlarında fotoğraf çekimleri de söz konusu olabilmektedir. Kocatepe, Anıtkabir, Beypazarı ve diğer mekanlar bu konuda güzel çekim yerleri olmaktadır. Çekimi yapılan videolardan düğün belgeseli, fotoğraflardan çeşitli albüm tipleri (cep albümü, poster vb.) yapılabilmektedir. Ankara'daki nikah salonları için En Kaliteli Ankara Nikah Salonları sayfamıza göz atabilirsiniz!

İlgili Makaleler

0
%