adalarin-en-guzel-12-dugun-mekani-1
adalarin-en-guzel-12-dugun-mekani-1

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı

Düğününü Adalar'da yapmaya karar verdin ama gerisi hakkında hiçbir fikrin yok mu? O zaman hemen senin için hazırladığımız bu rehberi okumaya başlamalısın. Yazımızda Sedef Adası, Heybeliada ve Büyükada'da yer alan en güzel düğün mekanlarını senin için inceledik.

1- Liya

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı

Adalar'ın en güzel 12 düğün mekanı yazımızın ilk durağı Liya. Mekan, Sedef Adası’nda bulunuyor. Adada düğün yapmak isteyenlerin en gözde düğün mekanlarının başında geliyor. Mekan hem açık hem de kapalı davet alanlarıyla hizmet sağlıyor. Açık havada 750, kapalı alanında ise 200 davetli kapasitesi bulunuyor. Düğünün için vintage, rustik, deniz kıyısı ve füzyon olmak üzere çeşitli masa süsleri seçeneği sunuyor. Mekan dekorasyonunda ise retro, natural ve mistik gibi tema seçeneklerin bulunuyor. All'n One paketi ile düğünün her detayı düşünülüyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Liya Düğün Fiyatları

Liya düğün fiyatları 400 TL'den başlıyor. Menü seçimi ve düğün tarihine göre değişiklik gösterebiliyor.

Liya'nın Avantajları

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Liya
  • Mekanın after party organizasyonu hizmeti bulunuyor.
  • Misafirlerin tekne ile ulaşımını da mekan üstleniyor.

Liya ile iletişime geçecek, mekanı yerinde görmek istiyorsan açık adresi şu şekilde : Şehsuvar Menemencioğlu Sokak, No:2, Sedef Adası, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

2- Splendid Palace Hotel

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Splendid Palace HotelSplendid Palace Hotel

, hem şehirden kaçmak hem de otel düğünü yapmak isteyen çiftler için aranan fırsat oluyor. Otelde tarihi ve modern tarzın başarılı birleşimi düğünün için harika bir atmosfer sağlıyor. Mekanda üç farklı organizasyon alanı bulunuyor. Yüksek tavanlı kapalı salonunda 200 misafir ağırlanabiliyor. Ayrıca kapalı salonun hava almak için terası da bulunuyor. Açık havada ise 200 kişilik bir havuz başı alanı ve 300 kişilik kır düğünü alanı bulunuyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Splendid Palace Otel Düğün Fiyatları

Splendid Palace Otel düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Fiyatları ortalama 350 - 400 TL'den başlıyor.

Splendid Palace Otel Avantajları

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Splendid Palace Hotel
  • Mekanın bünyesinde profesyonel müzisyenler bulunuyor ve eğlence saat 02:00’a kadar sürüyor.
  • Otelde düğün öncesi ve sonrası için 150 kişiye kadar konaklama imkanı bulunuyor.

''Splendid Palace nerededir?'' diye soranlar için mekanın açık adresi şu şekilde: 23 Nisan Caddesi, No:39, Büyükada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

3- Ada Beach Wedding

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Ada Beach Wedding

Heybeliada Çam Liman Koyu’nda konumlanan Ada Beach Wedding, en güzel Adalar düğün mekanları arasında yer alıyor. Denize sıfır kır bahçesi ve yemyeşil çam ağaçlarının kokusu ile masal gibi bir düğüne ev sahipliği yapıyor. Mekanda en az 750, en fazla 1.000 kişilik kır düğünü kapasitesi bulunuyor. Organizasyon sorumlusu mekan süslemesinde müzik listelerine kadar her detayı seninle kararlaştırıyor. Düğünün için kırmızı - beyaz et menüleri ve kokteyl menü seçenekleri bulunuyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Ada Beach Wedding Fiyatları

Ada Beach Wedding’in düğün fiyatları kişi başı olarak 250 TL’den başlıyor. Yemekli ve kokteylli seçeneklerde fiyat farklılığı görülebiliyor.

Ada Beach Wedding Avantajları

  • Mekanda gelin tagı senin kır düğününe özel olarak hazırlanıyor.
  • Düğün organizasyonu öncesinde menü tadımı yapabilir ve düğün menünü kendin oluşturabilirsin.

Ada Beach Wedding’in nerede olduğunu merak edenler için mekanın açık adresi şu şekilde: Çamlık Mevki, Heybeliada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

4- Elio Sedef

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Elio SedefElio Sedef

Sedef Adası'nda çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Mekan kapalı salonu ve bahçesi ile her hava şartında sorunsuz hizmet sağlıyor. Elio Sedef’in 500 kişilik misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor. Düğünün için her şeyi düşünen mekan, dekorasyon konusunda senin isteklerine göre hareket ediyor. İstersen sandalyeler ve masa süslemeleri değiştirilebiliyor. Çeşitli şamdan ve supla seçenekleri de bulunuyor. Minik misafirler için ise oyun alanı ve palyaço hizmeti sağlanıyor.

Elio Sedef Düğün Fiyatları

Kişi başı belirlenen düğün fiyatları hem menü seçimine hem de düğün gününe göre değişiklik gösteriyor. Ortalama 400 TL'den başlayan fiyatlar sunuyor.

Elio Sedef Avantajları

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Elio Sedef
  • Mekan ulaşım konusuna da el atıyor. Büyükada ve Kartal’dan kalkan tekneler ile ücretsiz shuttle hizmeti veriliyor.
  • Davet alanında hem çifti hem de misafirleri karşılama hostesleri karşılıyor.

Elio Sedef açık adres bilgisi şu şekilde: Maden Mahallesi,1 Nolu Sokak, No:1, Sedef Adası, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

5- Suareada Beach

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Suareada

Adalar'ın en güzel 12 düğün mekanı arasına giren Suareada Beach, Kınalıada konumunda bulunuyor. Mekan açık alan düzeninde olmasına rağmen açılır kapanır tavanı bulunuyor. Bu sayede kötü hava şartlarından düğünün etkilenmiyor. Mekanda 300 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor. Dekorasyonda çoğunlukla beyaz rengi kullanılıyor. Fakat istediğin renklerde düzenleme de yapılabiliyor. Çiçekler, beyaz mumlar, deniz kabukları ve deniz yıldızı gibi aksesuar seçenekleri bulunuyor. Diyabet, vejetaryen ve çocuklara özel menü seçenekleri bulunuyor.

Suareada Beach Düğün Fiyatları

Suareada Beach düğün fiyatları hafta içi - hafta sonu ve seçilen menü türüne göre değişiyor. Ortalama 300 TL'den başlayan fiyatlar sunuyor.

Suareada Beach Avantajları

Adalar'ın En Güzel 12 Düğün Mekanı Suareada
  • Düğün günü için gelin ve damada hazırlık odası mekan tarafından tahsis ediliyor.
  • Düğün menünü oluşturmak için organizasyon öncesinde menü tadımı yapma hakkına sahipsin.

Adres: Kınalıada, Adalar No:39, Adalar / İstanbul

6- Teos Kınalıada

Teos Kınalıada

Teos Kınalıada; düğünlere, kına gecelerine, nişan merasimlerine ve nikah sonrası yemekli kutlamalarına ev sahipliği yapıyor. Deneyimli ekip düğünün için her detayı düşünüyor. Mekanda 400 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Yemekli düğünlerde menü olarak kırmızı et, beyaz et ve balık çeşitleri seçenekleri bulunuyor. İstersen yemeksiz kokteylli menüyü de tercih edebiliyorsun. Tahta iskele üzerine beyaz masa ve sandalyeler ile oluşturulan düğün alanı hem şık hem de samimi bir ortam oluşturuyor.

Teos Kınalıada Düğün Fiyatları

300 TL’den başlayan düğün fiyatları ile Adalar'daki uygun fiyatlı mekanlar arasında yer alıyor.

Teos Kınalıada Avantajları

Teos Kınalıada
  • Kişi sayısı farketmeksizin mekan tarafından özel motorlar ile adaya ulaşım sağlanabiliyor.
  • Dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışabilirsin.

''Teos Kınalıada’ya nasıl gidilir?'' diye düşünüyorsan mekanın açık adres bilgisi şu şekilde: Kapalı Çarşı Caddesi, No: 63/1, Kınalıada, Adalar / İstanbul.

7- Perili Köşk Consept Hotel

Perili KöşkPerili Köşk Consept Hotel

, Heybeliada’da bulunuyor. Mekan açık ve kapalı davet alanları ile özel günlerine ev sahipliği yapıyor. Hem kapalı alanında hem de bahçesinde 100 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor. Deniz ve orman havasını bir arada yaşayabileceğin mekan, düğünün için samimi ve sıcak bir alan sağlıyor. Masa süslemelerinde deniz fenerleri ve çiçekler kullanılıyor. Mekanın sahne alanı ise oldukça büyük ve son teknoloji ekipmanlarla kuruluyor.

Perili Köşk Consept Hotel Fiyatları

Perili Köşk Consept Hotel düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Düğün fiyatları kişi başı sadece 200 TL gibi uygun bir fiyattan başlıyor.

Perili Köşk'ün Avantajları

Perili Köşk
  • Mekanda düğün sonrasında after party organizasyonu yapılabiliyor.
  • Vegan, vejetaryen ve çocuk menüsü gibi özel menü seçenekleri bulunuyor.

Adres: Yalı Rıhtımı Caddesi, No:3, Heybeliada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

8- Beyaz Bahçe

Beyaz Bahçe

Adalar'ın en güzel 12 düğün mekanı yazımızın sıradaki durağı olanBeyaz Bahçe, Büyükada’da konumlanıyor. Mekan panoramik deniz manzarası ile göz dolduruyor. Hem açık hem de kapalı davet alanları ile dört mevsim sorunsuz bir şekilde özel günlere ev sahipliği yapıyor. Mekanın açık alanında 300, kapalı alanında ise 100 misafir ağırlanabiliyor. Düğünün için çeşitli konsept seçenekleri sunuluyor. Yemekli düğünler için menüde pek çok meze çeşidi bulunuyor. Alkollü veya alkolsüz her çeşit içecek misafirlerine ikram ediliyor.

Beyaz Bahçe Düğün Fiyatları

Beyaz Bahçe Adalar'daki en uygun fiyatlı düğün mekanlarından biri olarak biliniyor. Mekanda fiyatlar kişi başı 200 TL’den başlıyor. Detaylı fiyatları ise aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin.

Beyaz Bahçe Avantajları

Beyaz Bahçe
  • Mekanın girişi engelli girişine uygun olarak tasarlanmış.
  • Düğünde müzik yayını ve servis 02:00’a kadar kesintisiz devam ediyor.

''Beyaz Bahçe nerededir?'' diye sorarsan mekanın açık adres bilgisi şu şekilde: Maden Mahallesi, Kumsal Caddesi, No:21, Büyükada, Adalar / İstanbul.

9- Secret Garden Restaurant

Secret Garden Restaurant

Secret Garden Restaurant Büyükada’da yer alıyor. Tarihi bir binada bulunuyor. Secret Garden; düğün, nişan, doğum günü, bekarlığa veda ve kına gecesi gibi organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Mekan açık davet alanında 50 kişilik davetli kapasitesi ile hizmet veriyor. Daha küçük butik davetler için tercih edilen mekan organizasyonun için samimi bir ortam sunuyor. Dekorasyon konusunda istediğin konsept üzerinden ilerleniyor.

Secret Garden Düğün Fiyatları

Uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap ediyor. Mekanda düğün fiyatları kişi başı ortalama 250 TL’den başlıyor.

Secret Garden'ın Avantajları

Secret Garden Restaurant
  • İstek üzerine çocuklara özel ve vejeteryan menüler hazırlanabiliyor.
  • İstersen dışarıdan bir organizasyon firması ile anlaşabilirsin.

Secret Garden Restaurant’ın açık adres bilgisi şu şekilde: Maden Mahallesi, Çiçekli Yalı Sokak, No:24, Büyükada, Adalar / İstanbul.

10- Adalar Yelken Kulübü

Adalar Yelken KulübüAdalar Yelken Kulübü

 Heybeliada’da bulunuyor. Kır bahçesi düzeninde tasarlanan mekanda ayrıca liman da bulunuyor. Gelin tagı limana yerleştiriliyor ve denizi arkana alarak limanda unutulmaz bir nikah töreni gerçekleştiriliyor. Nikah töreninden sonra ise kır bahçesinde ister yemekli istersen de kokteylli bir şekilde düğününü kutlayabilirsin. Mekan düğün kapasitesini en az 500, en fazla ise 750 kişi olarak belirliyor. Dekorasyon konusunda da profesyonel olan ekip sana pek çok seçenek sunuyor.

Adalar Yelken Kulübü Düğün Fiyatları

Adalar Yelken Kulübü’nün kişi başı fiyatları ortalama 350 - 400 TL'den açılıyor.

Adalar Yelken Kulübü Avantajları

Adalar Yelken Kulübü
  • Müzisyenler mekan tarafından temin edilebiliyor.
  • Gelin ve damada fayton ile ada turu hediye ediliyor.

Adalar Yelken Kulübü’nün açık adres bilgisi ise şu şekilde: Heybeliada Mahallesi, Çam Limanı Koyu, Heybeliada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

11- Anastasia Meziki Butik Otel

Anastasia Meziki Boutigue HotelAnastasia Meziki Butik Otel

, Büyükada’da konumlanıyor. Meziki Köşkü, İtalyan mimarisi ve tarihi yapısıyla düğünün için oldukça eşsiz bir ortam yaratıyor. Mekanda düğün kapasitesi en az 50, en çok 100 kişi oluyor. Mekan konaklama hizmeti de sağlıyor. Dekorasyonu istersen mekana bırakabilir, istersen de kendi istediğin bir organizasyon firması ile çalışabilirsin. Yemekli organizasyonlarda organizasyon öncesinde menü tadımı ve menüde değişiklik yapabiliyorsun. Mekanda alkollü içecek servisi de bulunuyor.

Anastasia Meziki Otel Düğün Fiyatları

Anastasia Meziki Otel düğün fiyatlarını kişi başı olarak hesaplıyor. Mekanda fiyatlar kişi başı 250 TL’den başlıyor. Aşağıda yer alan tablodan detaylara ulaşabilirsin.

Anastasia Meziki Otel Avantajları

Anastasia Meziki Boutigue Hotel
  • Otelde düğün sonrasında 50 kişilik kapasitesi ile konaklama imkanın da bulunuyor.
  • Misafirlerine ikram edeceğin yemekler için dışarıdan bir catering firması ile çalışabilirsin.

Maden Mahallesi., Malul Gazi Caddesi, No:24, Büyükada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

12- Ada Kartal Otel

Ada Kartal OtelAda Kartal Otel

, Büyükada’da yer alıyor. Mekan, açık ve kapalı düğün alanları ile her hava şartında sorunsuz bir şekilde hizmet sağlıyor. Kapalı salonunda 300 kişilik, havuz başındaki açık alanında ise 750 kişilik misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor. Mekan dekorasyon ve süslemede şık ve zarif bir tarz yaratılıyor. Düğün için beyaz rengi ve çiçek buketleri tercih ediliyor. Dekorasyona renk katmak amacıyla masalarda parıltılı suplalar kullanılıyor. İstersen renk ve aksesuarlarda değişiklik yapabiliyorsun.

Ada Kartal Otel Düğün Fiyatları

Ada Kartal Otel’de düğün fiyatları 180 TL’den başlıyor. Hafta sonu seçenekleri ise daha farklı aralıklarda karşına çıkıyor

Ada Kartal Otel Avantajları

Ada Kartal Otel
  • Mekan düğünün için müzisyen temin edebiliyor.
  • Düğün sonrasında after party organizasyonu için ayrı bir alanı bulunuyor.

Ada Kartal Otel’in açık adres bilgisi şu şekilde: Maden Mahallesi, Orman Genel Müdürlüğü Büyükada Merkez Şefliği Girişi No:57, Büyükada, Adalar / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Adalar'daki tüm düğün mekanları burada.

Adalar'ın en güzel 12 düğün mekanı yazımız burada sona eriyor. Senin için hazırladığımız yazımızda Adalar'ın en güzel ve en popüler mekanlarına yer verdik. Mekanların hizmetleri ve özellikleri hakkında seni iyice bilgilendirdik. Bu bilgiler ışığında umarız ki kafandaki soruları cevaplamış ve mekan seçiminde işi kolaylaştırmışızdır. Tabii ki senin düşüncelerini de merak ediyoruz. En çok hangi mekanı beğendin? Fikirlerini ve yorumlarını bizimle paylaşmayı unutma.

İlgili Makaleler

0
%