abiye-etek-kombinleri-nereden-alinir-2
abiye-etek-kombinleri-nereden-alinir-2

Abiye Etek Modelleri

Özel günlerde klasik abiyeler giymekten sıkılanlar için harika bir önerimiz var. Abiye etek modellerini şık ceket ve büstiyerlerle kombinleyebilirsiniz. Gecenin en iddialı kadını olmak istiyorsanız birbirinden güzel abiye etekler, en uygun fiyat seçenekleri ve kombin önerileri yazımızda sizi bekliyor. Gösterişli, sade ya da şık modelleri abiye eteğe dair aradığınız her şeyi bu yazıda bulacağınıza eminiz. :)

Abiye Etek Fiyatları Ne Kadar?

Abiye etek seçiminden önce bütçenizi belirlemek isteyebilirsiniz. Tek parçayı farklı detaylarla kombinlerken maliyeti arttırmamanız için size makul önerilerde bulanacağız. Tek parça abiye etek fiyatları 100 TL’den başlıyor. 1.000 TL’ye kadar artan etek fiyatlarına ortalama 300 TL ile abiye ceketler eşlik ediyor. Dolabınızda şık büstiyer ve gömlek seçenekleri varsa bu kombin sizin için oldukça uygun fiyata gelebilir.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Abiye Etek Kombinleri Nereden Alınır?

Abiye etek seçeneklerine online alışveriş sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Beden tablosunu dikkate alarak sipariş verirseniz kısa sürede beğendiğiniz eteğe kavuşacaksınızdır. Tesettür abiye etek seçenekleri için Sefamerve, Modanisa, Armine, Modaselvim gibi mağazaları tercih edebilirsiniz. Denemeden elbise alamam diyenlerdenseniz mağazaların parti ve düğünler için şık, payetli etek seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Klasik bir eteğim var onu değerlendirmek istiyorum diyorsanız iddialı bir büstiyer sizin için hayat kurtarıcı olabilir.

En Şık Abiye Etek Takımları

Düğün ve diğer özel günler için davetler gelmeye başladıysa ne giyeceğim telaşı da başlamıştır. En şık olma isteğindeki davetliler arasından sıyrılıp göz kamaştırmak için özel bir kombin yapmanız gerekebilir. Abiye bir elbise ile risk almadan davetlere katılabilirsiniz ama özgürce kombin yapabileceğiniz abiye etek takımları sizi bir adım öteye taşıyacaktır. Davetin en iddialı kadını olmak için yazımızın devamındaki kombin önerilerimizi değerlendirebilirsiniz.

Tesettür Abiye Etek Kombinleri

Tesettür abiye etek kombinlerinde sık sık payet ve ışıltılı kumaşlara denk geleceksiniz. 3 boyutlu dantel tesettür etekler iddialı olmak isteyenlerin ilk seçimi oluyor. Kloş ve pileli etekler ise şık ve sadelikten yana olanlar için ideal. Zarif dantel detaylar dikkat çeken eteklerinizi tamamlayan saten gömlekler ilk önerimiz oluyor. Dilerseniz etek seçimlerinde de saten kumaşı tercih edebilirsiniz. Bu sezona damga vuran saten elbiseleri etek ve gömlek seçimleri ile siz de dolabınıza dahil edebilirsiniz. Koyu maviler, zümrüt yeşiller, kahverengi ve portakal turuncuları ile rengarenk etekler tercih edebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

A kesim elbise havası verecek bir gömlek ile birleştirerek daha uzun ve ince görünebilirsiniz. Aksesuar olarak kemer tercih ederseniz beliniz daha ince görünecektir. Şık çanta seçenekleri ve topuklu ayakkabı ile dilediğiniz davete katılabilirsiniz.

Abiye Etek ve Ceket Kombinleri

Abiye etek seçeneklerini ceketler gösterişli hale getirebilirsiniz. Son zamanlarda ceketlere işleme detayları ekleyerek retro bir görüntü veriliyor. Vatkalı ceketler de oldukça moda. Klasik ve şık olmak isteyenlerin ilk tercihi tüm vücudu saran kalem bir etek ve vatkalı ceketten yana olabilir. Renkli seçeneklerde sezonun öne çıkan mavi ve pembe renklerini değerlendirebilirsiniz. Rengarenk etek ve ceketlerle kombinlenen yeni sezon modasına siz de ayak uydurabilirsiniz. Sıcak ve soğuk renklerin harmanlandığı ayakkabı, çanta aksesuarları ile tüm gözeri üzerinize çekebilirsiniz.

Ceket ve pantolon kombini yapmak isteyenler bu yazımıza göz atabilir.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Uzun Abiye Etek Kombinleri

Uzun abiye etekler ince askılı bluzlar ve büstiyerlerle oldukça uyumlu oluyor. Saten ve dantel detaylar içeren bluz seçenekleri spor şık kombinlerde dahi kullanılıyor. Crop bluzlar, gömlekler ve büstiyerler uzun abiye eteklerle iki parçalı bir görüntü sunabilir. Uzun iki parçalı abiye kombininizi sevdiğiniz iki parça ile yapabilirsiniz.

Payetli, pullu seçenekler dışında bir farklılık arıyorsanız püskül ve fırfırlar hoşunuza gidebilir. Kat kat inen fırfırlar ve oldukça hareketli bir görüntü sunuyor. Fırfırlarsa hem abiye görüntüsünü renklendiriyor hem de daha ince görünmenizi sağlıyor. Uzun abiye eteklerde balık modelleri de tercih edebilirsiniz. Tüm vücudu saran balık ve kalem eteklerde hatlarınız belirgin şekilde ortaya çıkacaktır. Çekici bir kombin düşünüyorsanız bu model size göre.

Kısa Abiye Etek Kombinleri

Kısa etek modellerinde yıllardır modası geçmeyen deri parçalar sizin de favoriniz olabilir. Tüm davetlerde iddialı ve seksi görünmenizi sağlayacak deri etekler tek başına oldukça şık. Bu etekleri deri ya da klasik ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

İddialı saç ve makyajla tamamlanabilecek deri abiye eteklere biz en çok kırmızı rengini yakıştırıyoruz. İddianızı bir adım ileri taşıyan kırmızı rengini makyaj, aksesuar, topuklu ayakkabı ya da çantanızda tercih edebilirsiniz. Kloş ve kabarık mini eteklerde abiye kombininiz için farklı bir seçenek olabilir. Dantel bluzlar, işlemeli büstiyerler ve hakim yaka şık bluzlara da göz atabilirsiniz.

Abiye Kombinlerde Saç ve Makyaj

Abiye kombinler tek başına oldukça iddialı olsa da saç ve makyaj sizi tamamlayacak en önemli adımlardandır. En özel geceler için buğulu ve hacimli makyajlar, belirgin dudaklar tercih edebilirsiniz. Saç ve makyaj seçiminizde püf nokta kesinlikle elbise detaylarınız olacaktır. Kombininiz payetli, pullu detaylara sahipse kesinlikle daha hafif bir makyaj tercih etmelisiniz. Sade bir elbisede ise makyajınızı daha yoğun yapabilirsiniz. Sırt dekolteli büstiyer ya da elbise tercih ederseniz dekolteye dikkat çekmek için saçınızı toplayabilirsiniz. İri ve doğal bukleler de tercihleriniz arasında olabilir. Örgü topuzlar ve dağınık modellerde oldukça hoş görünüyor.

Hayal ettiğiniz saç ve makyaj için şehrin en iyi kuaför ve makyaj artistleri burada sizi bekliyor.  

Özel günler için abiye etek kombinleri, saç ve makyaj önerileri ve daha fazlasına yazımızda yer verdik. Favori abiye etek kombininizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın. :)

İlgili Makaleler

0
%