gelin-saci-modelleri
gelin-saci-modelleri

50 Kısa Gelin Saçı Modeli

Saçlarınızı kestirdiniz ama düğününüze çok az mı kaldı? Saçınızı hangi model yaptıracaksınız? Korkmayın, sizin için 50 adet kısa gelin saçı modeli hazırladık... Gelinlerin tatlı telaşı başladı! Hayatınızın aşkıyla başlayacağınız bu ömürlük birlikteliğin her detayı özel olmalı. Gelinliğinizin içinde masaldan çıkmış gibi görüneceğinize eminiz ancak bunu tamamlamak için gelinliğin hemen arkasından gelen faktör; kısa gelin saçı modeliniz! Gelinlikten sonra gelin adaylarının en çok düşündüğü şey tabii ki gelin saçı modelleri. Uzun saçlara sahip gelin adaylarının gelin saçı için yaptıracağı birçok model varken, ne yazık ki kısa saçlı gelinler endişe içerisinde. Bu yersiz endişeyi geride bırakacak, kısa gelin saçı modeli içerikli bu yazımızı da kısa saçlı gelinler için paylaşacağız. Gelinlik Saçı Modelleri ve Gelin Başı Fiyatlarını Keşfetmek İçin Tıklayın Kısa saçlı gelinlerde, modern toplama topuzlar ile düğün saç modelleri bu yıla damga vuracak. Bugün ise kafası karışık kısa saçları ile düğünde nasıl bir gelin saçı yaptıracağına karar veremeyenlere, 50 kısa gelin saçı modeli listemizi paylaşacağız. 1- Çiçeklere ne dersiniz? Kısa gelin saçı modellerinin tamamlayıcısı çiçekler... kisa-gelin-saci-modeli (1) 2- Yine, kısa gelin saçı modeli için tamamlayıcı bir parça; Taç! kisa-gelin-saci-modeli (2) 3- Biraz dalga ile doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. kisa-gelin-saci-modeli (3) 4- Peki ya saçınızın doğal rengine uyumlu bir toka kullanmak nasıl fikir? 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 5- Ya da eşinizden sizin için çiçeklerden bir taç yapmasını isteyebilirsiniz... kisa-gelin-saci-modeli (5) 6- Oldukça kısa saçlara, oldukça süslü taçlar! Kısa gelin saçı modeli... kisa-gelin-saci-modeli (6) 7- Platin saçlarla beyaz toka uyumu kisa-gelin-saci-modeli (7) 8- Çiçek taçlarını abartıp abatmamak sizin elinizde! kisa-gelin-saci-modeli (8) 9- Ten rengi ve takıların mükemmel uyumu... kisa-gelin-saci-modeli (9) 10- Şık bir topuz, sade bir toka. kisa-gelin-saci-modeli (10) 11- Hem taç isterim hem çiçek diyenlere... Kısa gelin saçı modeli... kisa-gelin-saci-modeli (11) 12- Altın ışıltısını saçınıza yansıtın! 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 13- Sade ama aynı zamanda karışık bir topuz 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 14- Klasik saç, abartılı tokalar kısa gelin saçı modellerine damga vuruyor... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 15- kisa-gelin-saci-modeli (15) 16- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 17- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 18- Ya da salın gitsin, çok fazla doğal güzellik tercih edenlere... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 19- Renkli tül kullanmak isteyenleri böyle alalım; 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 20- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 21- Renkli saç tutkunlarına 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 22- Kısa saç modellerinin en çok yakıştığı sırt dekolteleri... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 23- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 24- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 25- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 26- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 27- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli

28- Kim demiş gelinler saçlarının önünü dikemez diye?

50 Kısa Gelin Saçı Modeli

29- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 30-  Sadelik ve marjinallik bir arada... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 31- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 32- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 33- Yine, renkli mi renkli bir tül aksesuar örneği... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 34- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 35- Farklılık yaratmak isteyenler; 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 36- Her zaman sadelik ve doğallıktan yana olanlar 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 37- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 38- İnce detayların gelini olmak isteyenlere... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 39- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 40- Renk seven kısa saçlı gelinlerimiz 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 41- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 42- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 43-^Kıvırcık/afro saçlı gelinlerimizi de unutmadık! 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 44- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 45- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 46- Altın sevenlere... 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 47- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 48- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 49- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli 50- 50 Kısa Gelin Saçı Modeli Sizin için en çok popüler olacak kısa gelin saçı modeli görsellerini listeledik. Umuyoruz ki bir yardımımız dokunmuştur. En azından artık bu kısa saçlarla nasıl bir gelin saçı modeli yaptıracağım sorusundan kurtulduğunuza eminiz. İçlerinden beğendiğiniz bir veya birkaç model olduysa ve bunu nerede yaptıracağınızı düşünmeye başladıysanız, sizleri sitemizde bulunan gelin saçı ve makyajı uzmanlarının listelendiği sayfamıza bekleriz! Enza Home - BertaEnza Home - Berta

BONUS!!

51- Saçınızı mora boyatmaya ne dersiniz? 50 Kısa Gelin Saçı Modeli Gelinlik Modelleri ile bu yılın en trend gelini siz olun! Kısa gelin saçı modeliniz ile yılın en trend gelini siz olacaksınız. Bu yazımızda sizin için en güzel kısa gelin saçı modellerini derledik. Kısa gelin saçı modellerinizi korkmadan sergileyin. İlla ki uzun saçlı olmak zorunda değilsiniz. Hem kendiniz gibi hissederek hem de kısa saçlarınızla gayet güzel bir gelin olacaksınız. Farklı havanız ve cesur auranız ile herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Gecenin yıldızı sizsiniz ve kısa saç modeliniz ile bunu taçlandırarak muhteşem bir görünüm sergileyeceksiniz. Gelinlik ve gelin saçı kombininiz ile uyum yakalamayı unutmayın. Tarzınızı gelinlik ve saç stiliniz ile yansıtın. Kısa saçlı gelin adaylarına oldukça yakışacak vintege, retro, minimal, sade ya da frapan gelinlik modellerinden birini tercih edebilirsiniz!

  • User default avatar

    Ecrin

    Saçlarım her zaman uzun ama uçlarda hep kırıklar ve yıpranmalar vardı bu yüzden artık uzaması durdu ve arada kestiriyorum bu yüzden kısalmaya başladı hemen hem hızlı uzatmak hem de bakım yapmak için doğal keratin kullanmaya başladım patentli kertin aynı uzunluğa getirmemi sağladı ve yıpranma kırık falan da kalmadı saçlarımda tam istediğim gibi uzun ve sağlıklı saçlarım var boya da yaptırıyor olmama rağmen çok sağlıklı ve bakımlı.

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhabalar Ecrin Hanım, Bu güzel yorumunuz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ediyoruz. Eminiz bu bilgiler birçok gelin adayına ilham kaynağı olacaktır. Mutlu günler diliyoruz :)

İlgili Makaleler

0
%