yilbasi_29
yilbasi_29

En Güzel Yılbaşı Elbise Modelleri

Yılbaşı elbise modelleri seçimi belki de yılın en çok önem verdiğimiz seçimlerinden birisidir. Doğum günleri, düğün, nişan gibi özel günler bir yana, yılbaşı partisi bir yana. Kim istemez ki en güzel yılbaşı kıyafetleri kendisinde olmasın? Eğer siz de Yılbaşı elbise seçiminde kararsızsanız, parti kıyafetleri modasını öğrenmek istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz. yilbasi_2 Yılbaşı gecesi giyebileceğiniz abiyeleri ve kombinleri belirlemek için vücut tipinizi iyi bilmeniz gerekir. Aynı zamanda elbisenizi kombinleyeceğiniz aksesuar ve ayakkabılara, saç modellerine de karar vermeniz gerekir. yilbasi_3 İsterseniz günlük hayatınızda sahip olduğunuz stilinizi yansıttığınız kıyafetlerden seçebilirsiniz, ya da farklı bir tarz da deneyebilirsiniz. Önemli olan sizi gece boyu rahat ettirecek, şık bir kıyafet bulmanız. Daha önceden giymediğiniz tarzda bir kıyafet seçerek gecenizi riske atmamanızı öneririz. Örneğin daha önce hiç straplez bir elbise giymediyseniz askılı elbise modelleri arasından seçim yapmanız sizi daha rahat ettirebilir. yilbasi_4 Yılbaşı elbise modelleri ve kombinleri hakkındaki bu yazımızda yılbaşı günü hem gece hem de gündüz giyebileceğiniz kıyafetler ve abiyeleri bulabilirsiniz. Farklı partilere farklı kıyafetler, sevgiliniz ile birlikte giyebileceğiniz kombinler ve yılbaşı kostümleri bu yazıda.

Yılbaşı Elbise Modelleri Fiyatları ve Seçenekleri

yilbasi_5Yılbaşı elbise fiyatları seçeceğiniz kıyafete göre değişmektedir.

Özel tasarım bir elbise ile fabrika satış yapan bir mağazadan alacağınız elbisenin fiyatları elbette farklıdır. Bu nedenle araştırma yapmalısınız. Sade bir elbise ile işlemeli bir elbise arasında günlük kıyafetlerde de olduğu gibi yılbaşı elbise modelleri arasında da farklılık olacaktır. yilbasi_6 Yılbaşı elbise modelleri birbirinden farklı seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Salaş, dar, büyük beden ya da hamile kıyafetleri gibi birçok farklı tarzda yılbaşı elbisesi bulmanız mümkün. Mağazalarda, internette ve moda evlerinde istemediğiniz kadar çok model bulabilirsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Yeni Yıla Nasıl Girerseniz Öyle Geçer

yilbasi_7Yeni yıl partisi kombininiz ile gecenin en şık kadını olmak istiyorsanız kendi vücudunuzu tanımalı ve bu doğrultuda kıyafetler seçmelisiniz.

Hem rahat hem de şık olduğunuz modeller bedeninize tam olan modellerdir. Elbisenizde bolluk ya da darlık varsa içerisinde rahat olamazsınız. Bu nedenle elbise seçiminizde buna dikkat etmeniz gerekir. yilbasi_8 Yeni yıla rahat ve insanları kendinize hayran bırakarak girebilirsiniz. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer bunu unutmayın. Sürekli çekiştirdiğiniz bir kıyafet istediği kadar güzel görünsün. Elbiseniz eğlencenizin önüne geçmemeli. Rahatsız bir elbise yerine çok daha güzelini bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken biraz araştırma o kadar.

Yılbaşında Ne Giyilir?

yilbasi_9

Yılbaşı günü ve gecesi farklı kıyafetler giymek durumundasınız. Eğer sabah arkadaşlarınız ile birlikte dışarıda bir plan yaptıysanız daha günlük ama şık bir kombin tercih etmelisiniz. Gece ise abiyeleri ya da gece kombinleri tercih etmeniz gerekir. Sabah etkinliğiniz sonrasında hemen gece etkinliğinize geçecekseniz de korkmanıza gerek yok. Gece hayatında giyilen günlük parçaları kullanarak anı kurtarmanız mümkün. yilbasi_10 Abiye üzerine giyilen beyaz tişörtler ya da deri etek ve ceketler kurtarıcı parçalarınız olabilir. Örneğin sabah hoş bir pantolon üzerine beyaz tişört giyip şık bir kolye takabilirsiniz. Akşam ise pantolon yerine son dönemlerin modası payetli bir etek giyerek tek tişört ile zamandan da tasarruf ederek hazırlanabilirsiniz.

Gece ve Gündüz için Farklı Kombinler

yilbasi_11

Yılbaşı sabahı ve akşamı farklı kombin tercih etmeniz gerektiğinden bahsetmiştik. Eğer akşama hazırlanacak vaktiniz yoksa dediğimiz gibi kurtarıcı parçalar ile de oldukça şık görünebilirsiniz. Saç ve makyaj değişikliği ve daha abiye ayakkabı modelleri ile kombinleri çok ayrı havalara sokabilirsiniz. yilbasi_12 Sabah kombininizde daha sportif modelleri tercih edebilirsiniz. Spor ve şık elbise modelleri tercih ederek sabah kombininizi yaratmanız mümkün. Mini elbise altına taşlı spor ayakkabı giyerek hem rahat bir kombine sahip olursunuz hem de şık görünürsünüz. Tulumlar, İspanyol paçalar ve uzun etekler de bu senenin favori parçaları olarak Yılbaşı gününde de sizleri mutlu edebilir. yilbasi_13 Gece giyeceğiniz Yılbaşı kıyafetleri ise daha gösterişli olabilir. Elbette gece ve gündüz kıyafet seçimizi etkileyen en önemli faktör gideceğiniz etkinliktir. Organizasyonu önceden belirlediğiniz için ona uygun giyinebilirsiniz. Ev partisi için seçeceğiniz kıyafet ile tekne partileri için seçeceğiniz kıyafetler birbirinden farklı olacaktır. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Yeni Yıla Cıvıl Cıvıl Girin

yilbasi_14

Gece kıyafetleri denildiğinde akla ilk gelen renkler siyah ve kırmızı gibi klasik renkler olsa da yılbaşı elbise seçiminde daha canlı modelleri tercih edebilirsiniz. Kış mevsiminin soğuğuna inat floral desenli kıyafetlere göz atabilirsiniz. Etek kısmı tül detaylı, üst kısmı ise çiçek aplikeli elbiseler yılbaşı akşamına baharı getirmenize olanak sağlayabilir. Elbisenize uyumlu bir ceket ya da şal ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Eğer elbisenizin üst kısmı hareketli ise saçınızı toplayabilir ve boynunuzu boş bırakabilirsiniz. yilbasi_15 Canlı renkleri seviyorsanız mint yeşili ve fuşyayı bir arada kullanabilirsiniz. Birbirine zıt renkleri kullanarak hoş bir görünüm yakalamanız mümkün. Nakışlı ya da dantelli bir elbisenin altına renkli çizme tercih ederek cesur bir stil yakalayabilirsiniz. yilbasi_16 Kombin yapmayı seviyorsanız ya da tek parça elbiselerden sıkıldıysanız bluz etek kombinlerini ya da pantolonlu kombinleri denemelisiniz. Kolları drapeli ya da püsküllü renkli bluzlar ile sade bir eteği kombinleyerek tüm bakışları üstünüze çekebilirsiniz. Bu sene de gece kıyafetleri ve abiyeleri saran püskül modasından yılbaşı elbise stilleri de nasibini alacak.

Gece Elbisesi Modası

yilbasi_17

Bu sene yılbaşı elbise modası gösterişli kıyafetlerin tekelinde olacak gibi görünüyor. Işıltılar, drapeler, danteller ve volanlar yılbaşı gecesi sık sık göreceğiniz detaylar olacaktır. Tüm sene gördüğümüz karma stil abiyeleri Yılbaşı’nda da görmemiz muhtemel. Gösterişli üstler ve aynı şekilde gösterişli altlar ile karma kombinleri siz de uygulayabilirsiniz. yilbasi_18 Hem farklı renkleri hem de farklı stilleri bir arada kullanarak oldukça stil sahibi görünebilirsiniz. Farklı malzemeleri bir arada kullanmak her ne kadar riskli olsa da başarılı kullanımlar oldukça hoş görünmekte. yilbasi_19 Farklı parçaların birleştirildiği gece kıyafetleri sizin için fazla gösterişli ise elbette daha sade bir kombin tercih edebilirsiniz. İsterseniz tek bir parçayı gösterişli hale getirebilirsiniz. İsterseniz de sade bir şıklık yakalamak için ona uygun kıyafet seçebilirsiniz. Tek parça kumaştan, sade ve rahat kesim bir elbise ile de oldukça şık görünebilirsiniz. yilbasi_20 Yılbaşı elbise seçiminde birçok kıyafet ve kombin arasından mini etekli olanları da tercih edebilirsiniz. Özellikle mini elbise, yılbaşı kıyafetleri arasında da vazgeçilmezler arasında. Tek parça elbisenin kombin rahatlığı Yılbaşı’da da kadınları rahat ettirecek. Payetli ve ışıltılı parti elbiseleri arasında mini elbiseler bu sene de kadınların sıkça tercih ettiği modellerden olacak. yilbasi_21 Yılbaşı denildiğinde ışıltılar ve göz alıcı elbise modelleri akla geliyor. Parlak Yılbaşı kıyafetleri yeni yılda da partilerde ve balolarda göze çarpacak. Silver ve gold renklerin hakimiyeti özellikle cesur stilli kadınların tercihi. Az aksesuar ve soft makyajlar ile tamamlayabileceğiniz bu yılbaşı elbise ve kombin seçenekleri ile geceye damganızı vurabilirsiniz.

Sevgiliniz ile Birlikte Yapabileceğiniz Kombinler

yilbasi_22Sevgilinizle birlikte gideceğiniz bir organizasyonu çift kombinleri ile taçlandırabilirsiniz.

Aynı renk kıyafet seçimi sevgili kombinleri arasında en sık rastlananı. Sizin elbisenizin renginde bir gömlek ya da aynı stil ceket tercih edebilirsiniz. Sevgiliniz ile birlikte klasik bir kıyafeti aynı kesim deri ceket ile tamamlayabilirsiniz. Enza Home - Terra

Kendi Ev Partinizi Düzenleyebilirsiniz

yilbasi_23

Yılbaşı’nda evinizi sevdiğiniz dostlarınıza açabilirsiniz. Hem mekanların eğlencesini hem de evin sıcaklığını bir arada yaşamanız için ev partileri oldukça elverişlidir. İsterseniz konuklarınız için davetiye bile bastırabilirsiniz. Değişik davetiye fikirleri için davetiye örnekleri ve modelleri hakkındaki yazılarımızı “Düğün Davetiyeleri” başlığımızda bulabilirsiniz. Kendi ev partiniz için bu davetiye modellerini değiştirerek kullanmanız mümkün. yilbasi_24 Sadece davetiye değil, parti süsleri, müzikleri gibi konseptleri de sitemizde yaptığınız araştırmalar sonucu belirleyebilirsiniz. Eğer sadece arkadaşlarınız ile geçireceğiniz küçük bir parti değil de büyük bir organizasyon isterseniz de sitemizdeki organizasyon firmaları ile görüşebilirsiniz.

Ev Partisinde Şıklığı Yakalayın

yilbasi_25

Ev partilerinde rahat elbiseler tercih ederseniz gece boyu kıyafetinizden yakınmazsınız. Bu nedenle tulumlar ve şortlu Yılbaşı elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız ile birlikte evde küçük bir parti verecekseniz payetli tulumlar iyi bir tercih olabilir. Tulumunuza uygun aksesuarlar ile kombininize çok ayrı bir hava katabilirsiniz. yilbasi_26 Bağlamalı elbiseler de kullanabileceğiniz rahat gece elbiseleri arasındadır. Yılbaşı elbise modellerinin arasında bu bağlamalı modeller farklı renk ve kumaş seçenekleri ile sizleri bekliyor. Hem salaş hem de şık bir görünümü olan bağlamalı modeller özellikle kendisini kokteyl kıyafetleri içerisinde rahat hissetmek isteyen kadınların tercihi. Ev partilerinde tercih edebileceğiniz bu modelleri aynı zamanda Yılbaşı mekanları ve diğer kutlamalarınızda da kullanabilirsiniz. yilbasi_27 Bisiklet yaka mini elbiseler neredeyse tüm kutlamaların vazgeçilmez elbise modelleri arasındadır. Yılbaşı elbise modelleri seçiminizi siz de bu modeller arasından yapabilirsiniz. Sade kesimli bu modelleri işlemeli kumaşlar ve parıltılı saç aksesuarları ile birlikte kullanabilirsiniz. Tüm dikkati kıyafetinize çekmek için sade bir makyaj tercih edebilirsiniz. İsterseniz de sade bir elbise kullanıp aksesuarlarınıza yoğunlaşabilirsiniz. 

Klasik Renklerde Yılbaşı Elbise Seçenekleri

yilbasi_28

Yılbaşı elbise modelleri renkleri genellikle siyah ve kırmızıdır. Birbirinden farklı modellerde olan bu elbiseler Yılbaşı’nızın kurtarıcı renkleri olabilir. Kısa ve uzun kırmızı elbise modelleri Yılbaşı balosu için mükemmel bir tercih olacaktır. İlk akla gelen Noel anne kıyafetleri dışında Yılbaşı ruhunu yansıtan kırmızı elbise modelleri ile yeni yıla enerjik bir “Merhaba” diyebilirsiniz. yilbasi_29 Hem kısa hem de uzun elbise seçeneklerini bulabileceğiniz kırmızı yılbaşı elbise modelleri arasında kan kırmızının yanı sıra bordo elbise seçenekleri de dikkat çekmekte. Ten renginize ve isteğinize uygun kırmızı ve tonlarını Yılbaşı elbisesi olarak kullanabilirsiniz. Kırmızı elbisenin gösterişini kontrast renkteki saç taçları ile daha da katlayabilirsiniz. Ama tüm dikkatin kıyafetinizde olmasını isterseniz sade bir saç ve göz makyajı ile kırmızı rujunuz elbisenizin en güzel tamamlayıcısı olabilir. yilbasi_30 Siyah elbiseler yılbaşı elbise modelleri arasında en çok kullanılan bir başka rengidir. Dantel ve parıltılar ile birlikte sıkça kullanılan siyah, hemen hemen bütün özel günlerin bir numaralı abiye rengi olarak karşımıza çıkmakta. Boğazlı, uzun kollu ve yarı transparan siyah elbiseler ile hem sade hem de şık görünebilirsiniz. Siyah ve kırmızının uyumunu yakalamak isteyen kadınları bu tarz elbiseleri tercih edebilirler. yilbasi_31 Siyah elbiselerin ana tercih sebebi çoğu renk ile olan uyumlarıdır. Kumaşları birbirine uydurduktan sonra siyah elbisenize uygun aksesuar, ayakkabı ve çantayı kolayca bulabilirsiniz. Ağır ve hafif makyajlara da uyum sağlayabilen bu yılbaşı elbise modelleri ile asil bir şıklık yakalama şansınız bulunuyor.

Farklı Abiye Elbise Modelleri ve Kombinleri

yilbasi_32

Eğer farklı modellerden yana seçiminizi yapmak isterseniz blazer ceketli, şortlu ya da farklı stillerdeki kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Kostümlü bir partiye gidecekseniz kedi kıyafetleri, parti kostümleri ya da maskeleri tercih edebilirsiniz. Fakat dışarıda bir yeni yıl partisine dahil olacaksanız bunlar dışında farklı kıyafetler deneyebilirsiniz. yilbasi_33 Parlak kumaşlardan elbiselerin yanı sıra gömlek pantolon takımları da denemeden geçmemelisiniz. Daha maskülen bir tavrınız olmasını isterseniz işlemeli gömlekler ve İspanyol paça pantolonlar tam size göre. Gösterişli takılar ile tamamlayabileceğiniz bu kombininiz ile gecenin en dikkat çeken kadınlarından olabilirsiniz. Aynı zamanda blazerlı maskülen takımlar ve yaka iğneleriyle broşları da tercih edebilirsiniz. yilbasi_34 Farklı kumaşları ve renkleri bir arada kullanmaktan korkmayın. İlk bakışta kulağa pek hoş gelmese de farklı dokulu kumaşları bir arada kullanarak enerjik bir hava yakalayabilirsiniz. Deri detaylı yılbaşı elbise modelleri hem asi hem de şık duruşlu olacaktır. Kısa saç modelleri ile daha da asi görünen bu model kıyafetlerinizi klasik aksesuarlar ile tamamlayarak kontrast yaratabilirsiniz. Kısa saçlarınıza takacağınız saç taçları da bu tarz elbiseler ile uyum sağlayabilir. yilbasi_35 Geleneksel Asya esintili kıyafetleri modern dokunuşlar ile kullanmanız da aynı şık kontrastı yakalamanızı sağlayabilir. Yarı boğazlı, yarım kollu elbiselerin Asya havası ile dantelin buluşması oldukça şık görünecektir. Elbisenize renkler ile hava katmak isterseniz de elbisenizin bir bölgesindeki dantelleri renkli tercih edebilirsiniz.

Cool Stiller için Kıyafet Önerileri

yilbasi_36

Gümüş, altın ve dore gibi renkler ile çağın ötesinde bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kısa parlak elbiselerinizi uzun çizmeler ile kombinleyerek cool bir stil oluşturabilirsiniz. Yılbaşı elbise modelleri ile işlemeli, kısa bir elbise ile dökümlü çizmeleri bir arada kullanabilirsiniz. Saçınızı ise yüzünüzü açık bırakacak şekilde ensenizde atkuyruğu şeklinde toplayabilirsiniz. Sade ama parıltılı makyajınız ise elbisenizi tamamlayan son dokunuş olabilir. yilbasi_37 Siyah şıklığı ile de bu stil sahibi görünüşü oluşturabilirsiniz. Tüylü ceketler, taşlı tayt ve pantolonlar gibi gösterişli parçaları ile tarzınızı konuşturabilirsiniz. Baştan aşağıya simsiyah giyindikten sonra istediğiniz renkte parlak küpeler takabilirsiniz. Bu noktada altın kombininize en yakışan takı rengi olabilir.  Ceketinizin beline kalın, deri ya da parlak tokalı kemerler de tercih edebilirisiniz. yilbasi_38 Siyah şıklığınızı isterseniz gösterişli kolyeler ile de tamamlayabilirsiniz. Derin göğüs dekolteli bir elbiseyi dekoltenizi kapatacak büyüklükte kolyeler ile tamamlayabilir isterseniz de bu alana parıltılı aksesuarlar aplike ettirebilirsiniz. Bu durumu sadece göğüs dekoltesi için değil, aynı zamanda sırt dekoltesi için de yaptırabilirsiniz. Böylelikle hem dekolteniz biraz daha kapanacak hem de gösterişinden hiçbir şey kaybetmeyecektir. yilbasi_39 Vatkalı elbiselerin sert ve stil sahibi görünüşlerini yılbaşı elbise modelleri seçiminizde es geçmemeniz gerekebilir. Eğer omuzlarınız bu tarz elbiseleri kaldırabiliyorsa ve siz de vatkalardan rahatsız olmuyorsanız vatkalı mini elbiseleri ya da uzun dökümlü elbiseleri denemelisiniz.

Saç ve Makyaj Önemli!

yilbasi_40

Elbisenize uygun saç ve makyaj sizin en önemli aksesuarınızdır. Yılbaşı elbise modelleri arasından seçtiğiniz kıyafetinize uygun saç ve makyaj ile gecenin en şık kadını olabilirsiniz. Örneğin deri, kayık yaka ya da yakası kapalı bir elbise tercih ederseniz saçlarınızı arkaya doğru yapıştırabilirsiniz. Gösterişli kıyafetlerde sade saç ve makyaj seçimi kıyafetinizi ön plana çıkarır. Aynı zamanda güzelliğinizi de örtmez. Daha sade kıyafetlerde ise daha ağır makyaj ve saç stilleri tercih edebilirsiniz.

Şapkanın Şıklığına Karşı Koyamayacaksınız

yilbasi_41Elbise renginiz ile uyumlu bir şapka ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Sade, ensede topuz saç modelleri ile şapkanızın görkemini ön plana çıkarabilirsiniz. Pudra işlemeli bir elbiseye siyah detaylı pudra bir şapka oldukça yakışacaktır. Eğer şapkanız ve elbiseniz aynı kumaştan olacaksa renk tonlarına dikkat etmeniz gerekir. Fakat farklı kumaşlardan olacaksa bu ton farklı o kadar göze çarpmayacaktır. Özellikle biri mat diğeri parlak kumaş tercih ederseniz zaten aynı tonu yakalayamazsınız. Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek şey şapka ve yılbaşı elbise modelleri tonlarının birbirine uyumlu olmasıdır. yilbasi_42 Pantone bu senenin rengini living coral yani mercan olarak seçtiğinden beri bu rengi her yerde daha çok görmeye başladık. Özellikle elbise modelleri ve makyajlarda en çok tercih edilen renklerden biri haline gelen mercan, yılbaşı elbise modelleri ve aksesuarları arasında da görülecek. Örneğin elbisenizin içerisinde bulunan mercan rengi ile şapka renginiz birbirini tamamlayabilir. Bu renk aynı zamanda elbisenizin ufak bir detayında ya da kolyenizde bulunabilir. Aynı şekilde şapkaları ve ayakkabıları birbiri ile renk olarak da kombinleyebilirsiniz.

Elbisesini Diktirmeyi Tercih Edenler

yilbasi_43

Yılbaşı için sıfırdan bir elbise diktirme şansınız var. Üzerinize uygun, zevklerinizi yansıtabileceğiniz yılbaşı elbise modelleri için moda evleri ile iletişime geçebilirsiniz. Düğün Buketi’nde yer alan moda evlerine ulaşmak ve kendinize özel kıyafetinizi diktirmek isterseniz ise yapmanız gereken oldukça basit. yilbasi_44 Sitemizin üst bölümünde yer alan “Düğün Firmaları” başlığı altında birbirinden farklı firmalara ulaşabilirsiniz. Bu alanda yer alan “Gelinlik ve Moda Evleri” başlığımızda ise birbirinden farklı moda evlerini bir arada görüntüleyebilirsiniz. Gelinlik, nişanlık, abiye ya da nedime kıyafetlerinizi sitemizde yer alan bu firmalar aracılığı ile diktirme şansınız mevcut. yilbasi_45 Elbette diktirmek istemezseniz ya da buna vaktiniz yoksa markaların hazır elbiselerini tercih edebilir, isterseniz kendinize uygun değişiklikler yaptırabilirsiniz. Etek boyunu ya da belini düzelttirmenin yanı sıra elbisenizi farklılaştırmak da elinizde. Aldığınız elbisenizi anlaştığınız terzi ya da moda evi ile birlikte küçük değişiklikler yaparak bambaşka bir hale getirebilirsiniz.

Yılbaşı Elbise Modelleri Arasından Siz Hangisini Tercih Ettiniz?

yilbasi_1

Yılbaşı elbise modelleri arasından seçiminizi yaptıktan sonra bizler ile paylaşabilirsiniz. Sizlerin tercih ve beğenilerini öğrenmeyi çok isteriz. Sade ve şık mı yoksa payetli ve göz alıcı mı? Belki de bambaşka bir tercihte bulundunuz. Ama seçiminizin sizlere çok yakıştığına eminiz. Yılbaşı elbise modelleri seçiminizi bizler ile paylaşmayı unutmayın. Şimdiden iyi yıllar. Siz de yeni şeyler öğrenmeyi ve okumayı seviyor musunuz? Özellikle ünlü insanların hayatlarını, düğünlerini ve gelinliklerini... :) Sizleri şöyle alalım!  

İlgili Makaleler

0
%